Suferi de sindromul oboselii permanente? Combate-l cu drojdie de bere!

Banner Film Experience

oboseala-feminina

oboseala-feminina

”În fiecare zi primesc zeci de întrebări pe teme de sănătate – relatează dr. în farmacie Anca Daniela Raiciu – cărora încerc să le răspund prin intermediul interviurilor acordate publicațiilor și televiziunilor care mă solicită.

O temă care revine mereu este cea a oboselii cronice. Multă lume, dar mai ales femei, se plâng de o permanentă oboseală, chiar dacă dorm 8 ore pe noapte. Ele relatează că au un puternic sentiment de insatisfacție când, la sfârșitul zilei, nu reușesc să bifeze decât o parte din obligațiile și responsabilitățile pe care le au. Nu doar că simt că-i dezamăgesc pe ceilalți, dar se autoculpabilizează că nu au fost în stare de mai mult. Îmi cer soluții care să combată oboseala, dar și remedii din plante pentru a avea energie și bună-dispoziție, pentru efort, memorie și concentrare.”

Femeile ar trebui să învețe să negocieze cu partenerul de viață împărțirea sarcinilor

”Aici sunt două aspecte distincte –punctează specialistul în fitoterapie Anca Daniela Raiciu: femeile sunt mame, soții și fiice, dar și angajate, antreprenoare sau freelanceri, deci au roluri sociale distincte și toate sunt extrem de solicitante. Poate ar trebui să învețe să negocieze cu partenerul de viață cum să-și împartă sarcinile astfel încât să existe un suport reciproc în cuplu, în loc să-și asume de unele singure toate poverile. Dar asta este o chestiune pe care o las în seama psihologilor. Eu mă voi referi la aspectele medicale ale stresului și la cum poate fi acesta combătut.”

Superwoman este doar un personaj de film sau desene animate, complet nerealistactivitatile-femeii

”Doresc să le spun tuturor femeilor care vor să fie ”superwoman” că acesta este un personaj de film sau de desene animate complet nerealist și care nu-și găsește corespondent în viața reală. Cercetătorii spun că secolul 21 generează un anumit tip de stres, iar femeia modernă pur și simplu nu este construită să-i facă față.

Din nefericire, stresul permanent duce la oboseală, iar oboseala cronică înseamnă o fragilizare accentuată a organismului. Netratat, se somatizează sub diverse forme: apare sindromul ovarelor polichistice, insomnia, se poate declanșa o menopauză timpurie, libidoul scade vertiginos și apare, concomitent cu un nivel ridicat de adrenalină un nivel scăzut de progesterone. Toate aceste modificări chimice pot pune în pericol relația de cuplu.

Lista poate continua, dar nu vreu să sperii pe nimeni, ci doar să conștientizez cu privire la modul în care stresul afectează sănătatea pe termen lung, lăsând deschisă poarta unor boli cu potențial fatal și fac aluzie la cancer.

Doresc să ofer celor preocupați de sănătatea lor pe termen lung soluții care oferă o contrapondere stresului” – punctează cu aplomb interlocutoarea noastră.

Organismul trebuie susținut zilnic cu suplimente, pentru că hrana este devalorizată!

”Organismul trebuie susținut cu suplimente alimentare în activitățile de zi cu zi pentru că hrana este puternic devalorizată și nu oferă toate vitaminele și mineralele de care fizicul și psihicul uman au nevoie. 

În acest sens, le recomand persoanelor permanent obosite un tonic general de excepție realizat în laboratoarele HOFIGAL și mă refer la Drojdia de bere cu AlfaAlfa și siliciu organic.”

Drojdia de bere restartează organismuldrojdie-de-bere-cu-alfalfa-si-siliciu-organic

”Drojdia de bere, topinamburul și lucerna din compoziția acestui supliment, combinația de fitonutrienți, multivitamine și minerale restartează în forță funcțiile metabolice ale țesuturilor și organelor. Luat în prize de 1-2 comprimate de trei ori pe zi, cu 30 de minute înaintea meselor principale, asigură tonifierea generală a organismului, atât la nivel biologic cât și la nivel energetic și duce la instaurarea unei stări generale de bine.

Ideal ar fi ca acest tratament integral natural să fie urmat 3 luni consecutive, cu o lună pauză, apoi alte trei luni consecutive. Efectele benefice resimțite sunt date de eliminarea substanțelor dăunătoare hepato-toxice, curățarea colesterolului de pe vasele de sânge, reechilibrarea sistemului imunitar și îmbunătățirea funcțiilor sistemului nervos central.”

Acest supliment alimentar poate fi cumparat din farmaciile HOFIGAL din toată țara, din farmaciile partenere sau poate fi comandat online.

cumpara-acum1-1

Vrei să afli cum poți să-ți revitalizezi viața sexuală? Află care sunt indicațiile specialistului în fitoterapie din articolul De când n-ai mai făcut sex?, publicat pe site-ul de lifestyle AQUI AHORA aici.

Interviu realizat de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − three =