Supliformul tratează cu succes nu numai celulita, ci și durerile reumatice

Banner Film Experience

supliform-un-aliat-in-dureri-reumatice”Că mama mea la cei 86 de ani ai ei se vaită că o dor genunchii și toate oasele este de așteptat. Dar se vaită soțul meu la cei 43 de ani pe care îi are, și după ce multă vreme n-am vrut să admit, am recunoscut că de vreo câțiva ani mă înțeapă peste tot.

Așa că ne-am dus împreună la medic. Amândurora, după ce ni s-au efectuat diverse teste ne-a s-a spus că avem reumatism. Considerăm că e prea devreme pentru vârsta noastră, dar vrem să tratăm boala cu seriozitate și medicamente adecvate. Unguentele sunt extraordinar de scumpe și sunt pline de antiinflamatoare chimice. Pielea e roșie, descuamată și ustură în zonele în care le-am aplicat. Nici nu începem bine un tub care costă mai mult de 30 de lei că se și termină! Am vrea să încercăm o variantă din plante, mai confortabilă și ca preț și ca acțiune terapeutică. Rugăm un sfat de la specialiștii dumneavoastră și vă mulțumim pentru toate excelentele sfaturi de viață sănătoasă pe care ni le dați!” – ne-a scris într-un mail primit la redacție Despina Petre din Hunedoara.

Ne-am adresat unui specialist în aromaterapie și fitoterapie, doctor în științe farmaceutice Anca Daniela Raiciu. Iată ce ne-a spus:

”Pentru reumatism schema curativă este complexă și se referă printre altele la tratament alopat – după caz – dar și la fizioterapie, exerciții fizice și tratamente cu plante medicinale. Pentru că am primit o întrebare punctuală de la cititoarea dvs. voi răspunde punctual:

Divizia de cercetare de la HOFIGAL numără printre succesele sale un produs excepțional, despre care am mai avut prilejul să vorbesc cu dumneavoastră (nota redacției Supliformul, aliatul tău în combaterea celulitei, publicat pe site-ul AQUI AHORA aici.) Cercetând-o în laborator am ajuns la concluzia că proprietățile sale terapeutice se adresează la peste 50 de boli. Așa s-a născut un produs extraordinar de solicitat și îndrăgit.”

Supliformul, produs vedetă în combaterea celuliteisupliform

Supliformul, căci despre el este vorba, a devenit rapid unul dintre produsele vedetă ale HOFIGAL. Foarte multe femei îl folosesc cu succes în scopul de a combate celulita, pentru a preveni vergeturile cauzate de sarcină, pentru refacerea pielii după naștere și pentru a combate retenția de apă. Doamne și domnișoarele și-au făcut un prieten apropiat din acest produs și  folosesc Supliformul în rutina lor zilnică de îngrijire și menținere, știut fiind că acționează direct asupra grăsimii și îndepărtează depunerile excesive dacă este masat 10-15 minute până la completa absorbție în piele.”

Supliformul – excelent produs antireumatic

”Dar se știe mai puțin că acest unguent este un excelent produs antireumatic – continuă cu explicațiile interlocutoarea noastră. De unde vine această capacitate? De la substanțele bioactive care-l compun, mai ales de la extractul de iederă care în sinergie cu ceilalți compuși ameliorează durerile reumatice și accelerează microcirculația la nivelul articulațiilor. Iedera era cunoscută și folosită încă de pe vremea dacilor, iar cu fiertura ei se oblojeau rănile infectate fiind foarte emolientă.

Într-adevăr, unguentele medicamentoase provoacă o subțiere a pielii tratate, ceea ce aduce pe lângă durerea reumatismală și disconfortul produs de rănille dobândite. Supliformul nu numai că luptă împotriva durerii ameliorând-o, dar catifelează și hrănește pielea deoarece o hidratează puternic! Prețul acestui produs vine în sprijinul pacienților deoarece cantitatea este foarte generoasă și îndestulătoare multă vreme pentru nevoile unui bolnav de reumatism. După cum am comunicat în dese rânduri, prețul produselor noastre este calculat în așa fel încât să fie accesibile oricui, indiferent de venituri.

Produsul poate fi găsit la tub și la borcan și poate fi comandat de pe magazinul online HOFIGAL printr-un simplu click. 

cumpara-acum1-1

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

3 Responses

  1. dumitrescu elena raluca says:

    NU STIAM CA ESTE SI PENTRU DURERI ,STIAM DECAT DE CELULITA ,INTERESANT ,UITA CA MAI AFLI CATE CEVA,AM SI EU DAR NU PREA L/AM FOLOSIT ,DACA NU/L FOLOSESC PENTRU CELULITA MACAR PENTRU DURERI

  2. Barbalata (Puiu) Mirela says:

    Nu am stiut ca este si un bun reumatic. Multumesc frumos pentru informatie.

  3. FETIC BIANCA says:

    Am si eu probleme reumatice de la 12 ani din cauza unei rupturi de tibie si peroneu. Am sa incerc acest ptodus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × four =