Terapia din bucătărie pentru cardiopatia ischemică

Banner Film Experience

hrean

Suferiți de cardiopatie ischemică?  Nu spunem să renunțați la medicamentele prescrise de medic, ci doar să lăsați  medicina naturistă să complementeze medicația alopată.

AQUI AHORA și Revista Felicia  vă  recomandă cura de hrean și miere. Nu e greu de făcut, dar necesită perseverență, pentru că rezultatele benefice se instalează mai greu decat în cazul medicației alopate, dar sunt neinvazive și vă respectă biologia.

Citiți aici cum se procedează.

Articol AQUI AHORARevista Felicia


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

11 Responses

 1. ghelbere elena says:

  Eu fac o salata de hrean cu sfecla rosie care e foarte buna. Nu stiu daca e buna si pentru cardiopatie ischemica, dar stiu sigur sa e buna pentru detoxifiere.

 2. (puiu) barbalata mirela says:

  Nu sufar de boala aceasta si nici nu am apropiati cu afectiunea aceasta. Dar, orice informatie este binevenita. Hrean si miere de albine….nu ma mira. Mierea este folosita in multe afectiuni, in combinatie cu alte produse.

 3. sunt foarte bune remediile naturiste. si mai economice si au efect indelungat. recomand din toata inima

 4. Aghinitei Maria says:

  Da, nu trebuie sa renuntam la medicatie, dar sa punem in practica sfaturile medicinei naturiste, respectip :hrean cu miere de albine, este un plus pentru sanatate si este recomandat sa aplicam sfatul din articol! 🙂

 5. kamy kamytza says:

  În cardiopatia ischemică, medicina naturistă recomandă cura de hrean și miere.

 6. Agache Lucica says:

  E bine pe langa tratamentul prescris de medic sa folosim si produsele din farmacia naturista.
  Farmacia naturista ne recomanda cura de hrean cu miere de albine,care poate fi inceputa in orice luna din an,cu pauza de doua luni,urmand acest ritm timp de trei ani.
  Terapiile naturiste au avantajul de a nu vindeca intr-o parte pentru a imbolnavi in alta.

 7. Goleanu Anisoara says:

  Hreanul cu miere este bun si pentru raceli,sinuzite si multe alte boli.Nu stiam ca si in cardiopatia ischemica este bun,eu il folosesc pentru desfundarea nasului in cxazul unei raceli.

 8. Agache Lucica says:

  Cardiopatia ischemica este o afectiune care apare atunci cand are loc un dezechilibru intre aportul de sange oxigenat si nevoile miocardului.Aceasta cauza determina crizele de angina pectorala si infarct.Medicina naturista recomanda cura de hrean si miere ,timp de 3 ani cu pauze intre ele.

 9. roman ovidia says:

  Cardiopatia ischemica este boala coronariana ischemica cea mai frecventa si cea mai importanta cauza de deces pe plan mondial. În cardiopatia ischemică, medicina naturistă recomandă cura de hrean și miere. Pentru rezultate optime, ea trebuie ținută maxim 3 ani, timp în care – cu pauze între ele – se vor urma minimum 5-6 cure lunare.

 10. suzana suzy says:

  Cura de hrean și miere are avantajul că poate fi începută în oricare lună din an. Ea durează o lună, cu o pauză de două luni, după care se reia, urmându-se acest ritm timp de maxim 3 ani. Multumim pentru articol !

 11. Tolea nicoleta says:

  Cardiopatie înseamnă îmbolnăvirea inimii, iar ischemie înseamnă irigare insuficientă. Semnalele cardiopatiei ischemică apar sub diverse forme: angina pectorală (durerea), infarctul miocardic, insuficienţa cardiacă, tulburările de ritm, moarte subita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 5 =