Tineri talentați la Elite Art Gallery, București – vezi lansarea evenimentului

Banner Film Experience

Eveniment de tradiție organizat de Fundația Principesa Margareta a Românie, expoziția “Identități” este primul eveniment de prezentare a tinerilor talentați în arte vizuale, care au fost recent selectați ca bursieri în cadrul programului Tinere Talente, ediția 2016.

Aceștia vor fi beneficiarii unor burse individuale de până la 2.000 de euro pentru dezvoltarea propriului talent, pe perioada unui an calendaristic.

Bursierii expun lucrări din domeniile pictură, grafică, sculptură sau design vestimentar în cadrul unei expoziții de debut, pentru a transmite publicului mesajul lor artistic.

Expoziția este deschisă publicului larg, în cadrul Elite Art Gallery din Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. B2, Parter, Sector 4, București până pe data de 3 martie 2016.

Programul Tinere Talente susține și promovează copiii talentați din familii modeste, care nu își pot dezvolta potențialul din cauza lipsurilor materiale.

Filmul de la lansare este realizat de Mihai Gheorghe de la Film Experience.


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × one =