Transpirație excesivă? Rezolvă problema cu produse naturale

Banner Film Experience

transpiratie aquiahoraA transpira este perfect normal, atât în anotimpul cald cât și în restul anului. Procesul este o reacție normală a pielii în situațiile de supraîncălzire a organismului.

Totuși, atunci când transpiri în exces indiferent de anotimp, înseamnă că suferi de hiperhidroză, o afecțiune care poate debuta în copilărie sau adolescență și poate afecta orice regiune a corpului. Ea poate fi exacerbată de stările de anxietate – neliniște – și de consumul diverselor alimente sau băuturi, precum și de nicotină și cafeină.

În urma unor investigații complete, pacientul poate primi un tratament care să-i permită să controleze situația, iar medicina alopată vine cu diferite soluții în funcție de intensitatea afecțiunii: tratament antiperspirant extern, medicamente cu administrare orală, toxină botulinică, simpatectomia toracică endoscopică.

O procedură care atenuează transpirația palmelor și tălpilor este iontoforeza. Procedura presupune scufundarea extremităților timp 20 de minute într-un bazin cu apa inonizată, de trei ori pe săptămână, procedură care se poate face și în cabinetele dermatologice.

Întrebată de AQUI AHORA despre modul de tratament al acestei afecțiuni, Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice, ne oferă detalii importante precum și o schemă de tratament natural HOFIGAL , extrem de eficientă:

’’Hiperhidroza poate induce o senzație de stânjeneală celor ce se confruntă cu ea, poate îngreuna contactele sociale și profesionale, și ceea ce este frustrant pentru pacienții de ambele sexe care sunt afectate în egala măsură, este faptul că acest lucru se întâmplă în ciuda unei igiene riguroase.

În ultima vreme, de când oamenii au aflat că multe dintre substanțele prezente în deodorante pot fi cangericene, noi, specialiștii din fitoterapie și aromoterapie, suntem încântați să descoperim un interes ridicat pentru alternative care să nu prezinte riscuri. Divizia de cercetare de la HOFIGAL a generat remediile naturale care pot fi folosite atât intern cât și extern și care merg de la diminuarea simptomelor până la tratarea cauzelor’’, spune interlocutoarea noastră.

Iată ce produse poți folosi pentru combaterea hiperhidrozei:

Deodorantul natural HOFIGAL – care conține gemoderivate din mlădițe de rozmarin și uleiuri volatile din levănțică, busuioc, salvie, cimbru;

Săpun Planthigen care are o compoziție complexă și perfect potrivită pentru a combate transpirația excesivă și extract de busuioc, coenzima Q10, extract de salvie, extract de șovârf, extract de cimbru, etc.;

Gemoderivat din muguri de nuc – care are acțiune antiinflamatoare, antibaceteriană și cicatrizantă, un excelent remediu cu acțiune polivalentă;

Gemoderivat din muguri de arin alb – care are rolul de a relaiza o reechilibrare hormonală discretă și naturală;

Gemoderivat din scoarță de salcie albă pentru femei, iar pentru bărbați gemoderivatul din muguri de arin negru.Aquiahora

’’Ideal ar fi ca schema de terapie naturală de mai sus – spune Anca Daniela Raiciu – să se coroboreze cu consumul din abundență al lichidelor sănătoase – apă, ceai –  dușuri cu o temperatură cât mai apropiată de cea a corpului, purtarea hainelor de bumbac și evitarea țesăturilor sintetice.

Se impune limitarea consumului de carne și lactate grase – cașcaval, telemea, smântână – adoptarea unei hrane cât mai puțin chimizate și prelucrate. De asemenea, e bine să se consume sucuri și salate de verdețuri, deoarece clorofila conținută are calități dezodorizante’’, conchide interlocutoarea noastră.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

11 Responses

 1. Agache Lucica says:

  Transpiratia excesiva poate fi rezolvata cu produse naturale ,descoperite de specialistii din fitoterapie si aromoterapie,produse care sa nu prezinte riscuri pentru sanatatea oamenilor.S-a constatat ca multe dintre deodorante contin substante chimice cancerigene.
  Remediile naturale de la Hofigal sunt bine venite ,deodorantele naturale,purtarea hainelor din bumbac,consumul de lichide sanatoase ,apa,ceai,un regim alimentar sanatos ,gemoderivatele si dusurile cu o temperatura cat mai apropiata de cea a corpului uman.
  Remediile naturale de la Hofigal pot fi folosite atat intern cat si extern,care merg de la eliminarea cauzei simptomelor pana la tratarea cauzelor.

 2. Rodica Granpier says:

  Transpiratia excesiva sau hiperhidroza poate fi un semn de avertizare. Aceasta poate semnala probleme cu glanda tiroida, diabet sau diferite infectii. Hiperhidroza este un lucru comun si in cazul persoanelor supraponderale.

 3. Aghinitei Maria says:

  Transpiratia exesiv, hiperhidroza, este o situatie neplacuta si jenanta asa ca remediile naturale propuse sunt bine venite, caci cele chimice sunt de cele mai multe ori cancerigene.
  De aceea este indicat sa folosim produsele naturale: degerminative, deodorantul natural de la Hofigal si sa avem un regim alimentar sanatos. Excelente informatii !

 4. Goleanu Anisoara says:

  HOFIGAL a cercetat si a gasit cea mai buna metoda de eliminare a transpiratiei excesive.E bine sa stim fiindca am putea alege tratamentul gresit si ne-am putea imbolnavi si de alte boli grave.

 5. Aghinitei Maria says:

  Hiperhidroza este o situarie neplacuta si jenanta asa ca remediile naturale propuse sunt bine venite, caci cele chimice sunt de cele mai multe ori cancerigene. Deci sa folosim produsele degerminative, deodorantul natural de la Hofigal si sa avem un regim alimentar sanatos
  Excelente informatii

 6. Agache Lucica says:

  Procesul este o reactie normala a pielii in situuatii de supraancalzire a organismului.Ea apare in stari de neliniste si de consumul diverselor alimente sau bauturi cum ar fi nicotina si cofeina.
  Este bine de a urma un tratament natural de la Hofigal.E bine sa consumam carne mai putina si lactate grase.
  Sucurile si salatele din verdeturi sunt bune de folosit deoare clorofila are calitati dezodorizante.

 7. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  Am mai auzit de oameni care sufera de asa ceva, ma bucur insa ca eu nu am aceasta problema, nici vara macar, rar de tot transpir. Cred totusi ca, conteaza si greutatea.

 8. suzana suzy says:

  Suntem activi emoţional, fizic şi tot ceea ce facem zi de zi presupune stres, care generează transpiraţie , ce ma deranjeaza mult vara transpiratia fetei !

 9. Tolea nicoleta says:

  De fapt, ajutoarele din natură sunt folosite cu succes în medicina tradiţională de mii de ani.

 10. Lamiita Durac says:

  Ceea ce ma dispera cel mai mult , vara , este transpiratia excesiva pe fata , in rest nu sunt asa probleme grave ….

 11. Aghinitei Maria says:

  Ma bucur ca exista o metoda sa elimine transpiratia atat de nesuferita !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 5 =