Tratament oncologic la standarde internaționale la Centrul Medical Neolife

Banner Film Experience

Tratament oncologic la standardeinternaționale la Centrul Medical NeolifeCentrul Medical Neolife este o companie membră a grupului Bozlu Holding din Turcia care deține la nivel internațional 18 companii și 10 branduri, activând în domeniul sănătații și a serviciilor tehnologice.

Centrul Medical Neolife a fost investit ca Centru de Excelență regional în domeniul diagnosticării și tratamentului general și oncologic, fiind dotat cu aparatură ultraperformantă de diagnostic si tratament.

Acceleratorul liniar TrueBeam produs de Varian Medical Systems SUA, lider mondial în domeniu, folosit în Centrul Medical Neolife este cea mai revoluționară tehnologie de radioterapie existentă la ora actuală în tratamentul cancerului și este unic în România și sud-estul Europei.

TrueBeam poate fi folosit pentru toate tipurile de radioterapie avansată incluzând radioterapia și radiochirurgia ghidată imagistic (IGRT și IGRS) radioterapia cu intensitate modulată (IMRT), arc-terapia cu modularea intensității volumetrice Rapid Arc (V-MAT) și radioterapia stereotactică (SBRT) asociată cu radioterapie conventională sau în modul 3-D.clinica-neolife

Înca de la deschiderea Centrului Medical Neolife, în anul 2014, au fost tratați prin radioterapie stereotactică si radiochirurgie mai multe serii de pacienți cu diferite formațiuni tumorale, maligne (metastaze cerebrale, formațiuni tumorale primitive cerebrale, glioblastoame recidivate) și benigne (meningioame, adenoame hipofizare, tumora de glomus timpanic, cavernoame).

Centrul Medical Neolife investește continuu în cercetarea noilor metode de diagnostic și tratament oncologic, echipa medicala multidisciplinară fiind în permanență la curent cu cele mai noi proceduri și protocoale din domeniu.

Prin personalul de calitate, infrastructura modernă, tehnologia de ultimă generație și serviciile centrate pe respectarea nevoilor pacientului, Neolife s-a impus ca lider în piața serviciilor medicale din România pe segmentul de diagnostic și tratament oncologic.

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

3 Responses

  1. ghelbere elena says:

    Speranta de viata a pacientilor cu cancer este foarte mica. E bine cand auzi ca undeva s-ar putea sa fie o speranta.

  2. bulmoaga ana maria says:

    Interesant articol.e bine ca avem aparatura dar din pacate nu avem medici sa le foloseasca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − eleven =