Tratamentul natural al osteoporozei

Banner Film Experience

Tratamentul natural al osteoporozeiOsteoporoza este a doua boală ca incidență la nivel european și așa cum spune și denumirea înseamnă os poros. Mai exact se reduce densitatea osoasă, ceea ce predispune osul la fractură chiar dacă nu se produce neapărat în urma unui traumatism.

Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice ne spune care sunt factorii de risc ai osteoporozei și sfătuiește femeile să obțină diagnosticul de certitudine cu ajutorul unei analize numite osteodensitometrie:

 • sexul feminin
 • menopauza precoce
 • vârsta peste 65 de ani
 • boli endocrine
 • diabet zaharat
 • afecțiuni cronice intestinale
 • activitate fizică insuficientă

Ștefan Manea, directorul celei mai mari companii românești de remedii naturale, HOFIGAL, ne aduce vestea că fitoterapia vine cu remedii care reduc pierderea de masă osoasă și aduc organismului săruri minerale – calciu, fosfor, siliciu – și vitamine care favorizează fixarea lor.

Iată ce produse marca HOFIGAL ne recomandă și care sunt beneficiile pe care le aduc:Aquiahora

 • Coenzima Q 10 în ulei de cătină  – intervine în toate lanțurile metabolice, are un puternic efect antioxidant și încetinește procesul de îmbătrânire menținând echilibrul hormonal atât de important în osteoporoză.
 • Condartroz – conține glucozamin sulfatcodroitin sulfat și extract de cătină, componente prin care oferă protecție aparatului osteo-articular.

Anca Daniela Raiciu recomandă alăturarea acestor produse de gemoderivatele produse de HOFIGAL: ’’acestea sunt 100% naturale și extrem de utile în tratamentul osteoporozei deoarece intervin in reglarea disfuncțiilor hormonale, ajută la refacerea osoasă și calmează durerile articulare. De exemplu, gemoderivatul din muguri de pin regenerează aparatul osteoarticular fiind excelent și în postmenopauză, în reumatism și fracturi, în timp ce gemoderivatul din mlădițe de măceș este un tonic general și un vitaminzant eficient, fiind indicat și în decalcifierile osoase.’’

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

14 Responses

 1. FETIC BIANCA says:

  Pentru prevenirea osteoporozei este foarte importanta o alimentatie bogata in calciu ,vitamine

 2. FETIC BIANCA says:

  Pentru prevenirea osteoporozei este foarte importanta o alimentatie bogata in calciu ,vitamine

 3. Agache Lucica says:

  Pentru prevenirea osteoporozei este foarte importanta o alimentatie bogata in calciu ,vitamine.Este o boala care reduce densitatea osoasa ,predispunand osul la fracturi.

 4. Aghinitei Maria says:

  Folosesc Spirulina si Coenzima Q10 cu catina de la Hofigal si ma bucur ca imi sunt utile si pt. osteoporoza !

 5. rafay daniela says:

  folosesc coenzima Q10 cu catina dar foloseam pentru inima dar acum aflu ca este bun si pt osteoporoza

 6. roman ovidia says:

  Gemoderivatul din muguri de viță de vie – are acțiune antiinflamatoare pe aparatul osteoarticular. cel lai bun tratament, mama mea l-a folosit

 7. roman ovidia says:

  Gemoderivatul din muguri de viță de vie – are acțiune antiinflamatoare pe aparatul osteoarticular. cel lai bun tratament, mama mea l-a folosit

 8. roman ovidia says:

  Asigurarea unui aport de calciu normal este foarte importanta in prevenirea osteoporozei.

 9. suzana suzy says:

  Pentru tratarea osteoporozei puteti incerca un tratament naturist cu miere, nuca si oua.

 10. LEONTE INA says:

  Si mamei mele i-ar trebui!

 11. suzana suzy says:

  Alimentatia deficitara, lipsa miscarii, problemele de sanatate trecute cu vederea, toate acestea ar putea fi remediate astfel incat sa ne bucuram de o sanatate de fier chiar daca anii trec si inaintam in varsta.

 12. Goleanu Anisoara says:

  Sa facem sport si sa mancam alimente bogate in calciu.

 13. Lamiita Durac says:

  Deoarece iau zilnic diuretic ( recomandat de medic ) am inteles ca acesta afecteaza in timp sistemul osos . Probabil ar fi bine preventiv sa le folosesc .

 14. Barascu Violeta Ramona says:

  O sa-l cumpar pentru mama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 9 =