Turismul în scop sexual

Banner Film Experience

turism sexual

Se ştie puţin, se vorbeşte puţin, dar există! Turişti ai desfrâului, în număr din ce în ce mai mare, bărbaţi şi femei deopotrivă! Ce diavol îi împinge?! Banii, puterea, îi fac pe unii să creadă că pot cumpăra şi consuma orice! Absolut orice!

Conform datelor UNICEF, 3 milioane de copii sunt vânduţi în scop sexual. În ceea ce-i priveşte, nu poate fi vorba de alegerea lor!
Sărăcie maximă, ignoranţă, lipsa de orice Dumnezeu îi împing pe părinţi să-şi poarte ”la stradă” copiii! Prostituţia infantilă există datorită adulţilor care cîştigă, unii chiar se-mbogăţesc din mizeria umană în care-şi fac afacerile!

Fetiţe de 9 ani, de 7 ani obligate să accepte clienţi din occident.aqui-ahora

Dar cine sunt aceştia? Sunt  oameni căsătoriţi, cu afaceri prospere, familişti ”convinşi,” chipurile,  eventual cu nepoţi. Dispar în fiecare an cu diverse pretexte. În Cuba, Kenya, San Domingo, Thailanda

Călătorii ale desfrâului, sex, alcool şi droguri!

O fac şi tinerii atraşi de tărâmuri în care totul este permis! Turiştii sexuali nu pleacă însă mereu în căutarea minorilor. Femeile, de exemplu, în jur de 600.000 anual conform estimărilor, îşi lasă soţii acasă –  cine are –  şi pleacă în căutarea unui bărbat nou, dispus să fie plătit! Femeile caută figuri exotice, bărbaţi vânjoşi, aventurieri capabili să le arate savana, vânători cu pielea neagră. Acesta este ”idealul” în căutarea căruia pleaca, dar se mulţumesc şi cu băieţii de plajă!

Ce anume îi împinge pe toţi?  Vor experienţe noi și adrenalină! Anonimatul îi protejează şi fac lucruri pe care nu şi le-ar permite niciodată în ţările lor. Departe de ochii cunoscuților, devin alți oameni, cu alte ”plăceri”, alte valori, alte comportamente.

Imoralitatea lor susţine mari afaceri: hoteluri, distracţii, baruri, discoteci, bani.  Mulţi bani!

Pentru că într-o lume imorală – pe care chiar guvernele unor state o girează – totul este permis!

Articol scris de Liliana Angheluță/foto Oleg Pelivan


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

5 Responses

 1. (puiu) barbalata mirela says:

  Corect. Se stie, dar nu se discuta. Inca un lucru: turismul sexual exista, nu de ieri de azi, doar ca noi nu am stiut de existenta lui, poate, sau nu ne-a interesat. Uite ca, din pacate, exista si la noi. sa recunoastem poate, la mare, la munte sau prin diverse locuri, nu ni s-a intamplat sa vedem ceva suspect…. mie da, dar nu puteam face ceva sau, pur si simplu, am ridicat din umeri, am intors privirea. Este adevarat nu am intalnit copii dar domnisoare tinere….da. La mare situatia aceasta o “vedem” cam peste tot.
  Din pacate, persoanele care practica turismul sexual (cu copii, tineri, tinere) sunt si persoane respectate in swocietate, familiste convinse si “credincioase” pana in maduva oaselor.
  Turismul sexual nu are limite – minorii sunt cei mai afectati- iar tinerii/tinerele de 20 de ani si un pic, o fac sau nu constient??/!!!….oricum, aceasta este realitatea. Trist, foarte trist, dar adevarat

 2. Goleanu Anisoara says:

  Acesti oameni care practica turismul sexual sunt dominati de instincte animalice.Evolutia nu i-a prins,au ramas in urma cu mii si mii de ani.

 3. ghelbere elena says:

  Acesta este un articol despre care nu-mi pot spune parerea pentru ca ma oripileaza.

 4. Aghinitei Maria says:

  Tinerii si nu numai au acum o alunecare a atitudinii morale. Nu pot accepta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + two =