TVA de 9% la suplimentele alimentare de la 1 iunie 2015

Banner Film Experience

aquiahora-tva hofigalHOFIGAL salută Hotărârea de Guvern prin care au fost aprobate modificările şi completările la  normelor metodologice de aplicare a Codului fiscal, mai precis o cotă redusă de TVA, cu începere de la 1 iunie 2015.

Declarație Ștefan Manea, managerul companiei HOFIGAL:

’’Adevărata plus-valoare adusă de noul TVA de 9% aplicat suplimentelor alimentare este sănătatea românilor!

Dintotdeauna a existat o mare încredere în capacitatea vindecătoare a naturii, iar flora românească a fost generoasă cu noi. Un TVA mai mic înseamnă un acces mai mare la produse și suplimente alimentare în condițiile în care stilul de viață modern, adesea marcat de carențe, trebuie susținut printr-un aport de principii nutritive care să ne ajute în activitățile noastre zilnice.

În multe țări din Europa și din lume piața suplimentelor alimentare este în plină expansiune, deoarece acolo a fost conștientizată de foarte mult timp importanța acestora pentru starea de sănătate și vigoare a populației pe termen lung.

Acum și România face un prim pas în această direcție prin aplicarea TVA-ului de 9%, ceea ce va impulsiona grija pentru sănătate prin metode naturale!

HOFIGAL împreună cu toți colaboratorii și partenerii săi vor continua să promoveze produse de înaltă calitate certificate și medaliate internațional, și-i încurajează pe toți cei care sunt preocupați de o viață sănătoasă și echilibrată să se folosească de virtuțile lor curative.’’

Sursa  Comunicat de presă HOFIGAL


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + four =