Uleiul de levanțică în miere – aliat excepțional în lupta împotriva afecțiunilor sezonului rece

Banner Film Experience

uleiul-de-levantica-miere”Toată lumea iubește lavanda și știm de la bunici că presărată în sertarele cu rufe și în cele cu blănuri naturale ține deoparte moliile.

Dar pentru că răcelile și gripele își fac de cap în anotimpul rece vreau să atrag atenția asupra capacității acestei plante de a accelera vindecarea – explică dr. Anca Daniela Raiciu, specialist de primă mărime în fitoterapie și aromoterapie în interviul acordat site-ului de lifestyle AQUI AHORA.

Nu ca atare, ci într-un complex sinergic, ceea ce mă aduce la miere, un aliment cu calități excepționale, motiv pentru care absolut toate popoarele au prețuit-o și au folosit-o atât în alimentație cât și în scop terapeutic și cosmetic. Mierea este un elixir al tinereții, are vitaminele A,C,K,D și complexul vitaminic B și prin substanțele sale previne și susține tratarea unor afecțiuni diverse.

Primim și dăm mai departe bolile cu o viteză de neimaginat

Pentru că suntem în permanentă interacțiune socială,  primim și dăm mai departe bolile specifice anotimpului rece, cu o viteză de neimaginat. În funcție de sistemul nostru imunitar și gradul de expunere, ne îmbolnăvim sau nu. Un copil perfect sănătos care merge la școală dimineața, până seara se va simți rău dacă un coleg – eventual cel de bancă – a strănutat în apropierea lui. Se știe că strănutul răspândește boala prin aerosolii infecțioși, zeci de mii de picături fiind deversate în atmosferă cu acest prilej

La fel se întâmplă și cu noi, ca adulți, iar o gripă poate să ne țină la pat o săptămână sau mai mult, ceea ce ne deturnează de la responsabilitățile noastre, pe lângă starea de rău pe care o resimțim.

Levănțica și mierea se potențează una pe alta într-un complex sinergic

Ca sa revenim la sinergia despre care vorbeam, recomand remediul cu ulei volatil de levănțică în miere, îndată ce constatăm instalarea afecțiunilor de sezon. Folosite în același complex, levănțica și mierea se potențează una pe alta. Bronșitele, broulei-volatil-de-levantica-in-miere-de-albine-monodoze-107-1nșiolitele, laringitele, faringitele, răcelile, gripele sunt atacate eficient, dacă vom folosi substanțe din farmacia naturii, obținute sau/și prelucrate după toate standardele de calitate,  așa cum este cazul uleiului volatil de levănțică în miere de la HOFIGAL.

Acesta este un preparat puternic antiseptic și dezinfectant atât la nivel intestinal cât și respirator, este febrifug și fluidifică secrețiile bronșice, calmând tusea convulsivă și spastică și având un rol de susținere în procesele infecțioase microbiene și virale” – conchide interlocutoarea noastră, doctor în farmacie Anca Daniela Raiciu.

Mod de administrare

Adulţi: o monodoză de 3 ori pe zi, diluată în 50ml apă, cu minimum 15 minute înainte de masă sau la recomandarea medicului; ultima administrare se recomandă seara, cu o oră înainte de culcare.

Copii 5-12 ani: o monodoză odată  pe zi, diluată în 50ml apă sau la recomandarea medicului.      

Produsul poate fi cumpărat din farmaciile HOFIGAL, farmaciile partenere sau poate fi comandat online aici:     

cumpara-acum1-1     

Interviu realizat de Laura Dumitrache

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − 5 =