Ultimul “Harry Potter” – 2 milioane de exemplare vândute în două zile!

Banner Film Experience

a-opta-carte-harry-potterPublicul a fost cucerit de la început de povestea lui Harry Potter, mantia care te face invizibil, bagheta magică, vrăjile şi formulele pe care trebuia să le spună corect, prietenia cu care era înconjurat, lupta dintre bine şi rău au creat un adevărat miracol.

Cum primele şapte cărţi ale autoarei au fost vândute într-un număr record de 450 milioane de exemplare şi au fost toate ecranizate, nu mai miră pe nimeni că autoarea J.K.Rowling a fost de acord cu ideea publicării unui nou volum.

A opta carte din serie, “Harry Potter şi Copilul Blestemat” este, de fapt, o piesă de teatru pusă în scenă la Londra, în iulie 2016.

Milioane şi milioane de admiratori, s-au prezentat în faţa librăriilor înainte de deschidere, pentru a fi siguri că reuşesc să cumpere şi ultimul volum. În acesta, Harry a devenit adult, e căsătorit, are trei copii şi munceşte la Ministerul Magiei. Hermione, Ginny, Ron şi Draco sunt toţi adulţi, cu copii care studiază… ghiciţi unde, la Hogwarts.

Copilăria tensionată a lui Harry Potter l-a transformat într-un adult puţin comunicativ cu proprii fii, toţi cei din generaţia nouă moştenenind într-un fel sau altul ideile şi problemele părinţilor, până când, cu ajutorul magiei, se-ntorc cu toţii în timp pentru a-ncerca să înţeleagă mai bine ce s-a întâmplat şi pentru a încerca să schimbe ceva.

Două milioane de exemplare în două zile, vândute în întreaga lume!

Ce-ar mai fi de spus? Că autoarea, J.K.Rowling a donat peste 160 milioane de sterline pentru opere de caritate şi că aventura cărţilor ei continuă!

Vezi aici Teaser-ul “Harry Potter şi Copilul Blestemat”

Articol scris de Ioana Odobeșteanu


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + fifteen =