”Atunci când este făcută integral natural, fără adaosuri chimice, coloranți și conservanți, berea are multe vitamine, mai ales din grupul B și antioxidanți, dar mai ales are o mare capacitate de detoxifiere. Interesant este și faptul că această băutură protejează inima și combate agregarea plachetară care stă la baza aterosclerozei – afirmă cercetător inginer Ștefan Manea.
Există și o condiție: nu mai mult de un pahar! Știți că în popor se spune că ce e prea mult strică. Și e adevărat! Este și cazul băuturilor alcoolice cărora eu le recunosc rolul antioxidant și detoxifiant cu condiția să fie băute cu măsura. De fapt, măsura face diferența în toate!”
Cuvinte de laudă are interlocutorul nostru și pentru vin. Urmăriți un scurt interviu pe această temă aici.
Interviu realizat de Adriana Caranfil
Vizualizări total 3,801, Vizualizări azi 1
daca are alcool nu e bun, indiferent , o arma cu 2 taisuri dar trebuie sa si vanda astia berea si vinul si deh