Un week-end în căsuţa din copaci din inima Carpaților

Banner Film Experience

complex-harmonyV-aţi gândit de multe ori în copilărie la ea!

Aţi invidiat, cu siguranţă, păsările care privesc totul de sus, de la înălţime, şi-aţi fi dorit să faceţi la fel, măcar de la înălţimea unui copac.

Mulţi dintre noi ne-am şi căţărat, dar niciodată cum trebuie, ori nu era copacul potrivit, cu ramuri trainice, ori ţipa după noi vreo mamă îngrijorată.

Acum e posibil nu numai să vă căţăraţi, ci să petreceţi un week-end întreg la o căsuţă efectiv în copaci.complex-harmonie-predeal

E vorba de Complexul “Harmonie”, în inima Carpaţilor, undeva între Predeal şi Trei Brazi. Sunt câteva căsuţe din lemn, pentru două persoane, cocoţate printre ramurile copacilor şi cinci vile pentru 10 persoane, cu stâlpi de susţinere din buşteni care fac parte şi din interior. Structura deţine şi un observator cu vedere panoramică spre Pârâul Rece, Munţii Bucegi şi Munţii Piatra Craiului.

Este o întoarcere spre natură din nevoia de relaxare absolută, de ieşire din cotidian.

casadincopacCamerele sunt dotate cu toate utilităţile, inclusiv spa, numai că totul sau aproape totul e realizat în mod rustic, din lemn, de exemplu cada de baie e trunchiul enorm, scobit, al unui copac, perdelele de la duş alunecă pe ramuri lăcuite.

Fiecare căsuţă are şi o mică terasă, de unde se pot privi stelele şi unde, aşezaţi pe o canapea, în faţa unei măsuţe şi a unei căni cu ceai din plante deconectarea e totală.casadincopac

Ceea ce uimeşte e îmbinarea stilurilor, la necesităţile şi comodităţile moderne se adaugă, armonios, materiale naturale, design unic din lemn şi piatră. În curtea complexului se poate pregăti un gustos grătar sau se poate comanda masa la un restaurant din apropiere.

Contactul direct cu natura, atmosfera romantică, simplitatea şi splendida panoramă, bucatele casuta-din-copacitradiţionale şi plimbările în pădure fac dintr-un week-end la Complexul “Harmonie” o experienţă de neuitat.

Şi, pe deasupra, îţi reîncarcă bateriile.

 

 

Articol scris de Carmen Năstăsache

Sursa foto: www.harmonie.ro

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 4 =