Urâţică, dar focoasă!

Banner Film Experience

de-ce-sunt-atrasi-barbatiiLocatarii erau nemulţumiţi: prin scara blocului, prin ascensor, se izbeau de figuri necunoscute, dubioase, bărbaţi care aplecau privirea şi se prefăceau că se caută prin buzunare. Unii puţeau a băutură, alţii păreau nespălaţi, dar toţi vorbeau în şoaptă la telefon: careva le dădea indicaţii, le spunea la ce etaj să ajungă.

Administratorul blocului află că dintr-un apartament se auzeau gemete şi icnete erotice, aşa se descoperi unde mergeau toţi acei bărbaţi necunoscuţi.

Fu o vară lungă şi productivă pentru doamna respectivă.

O vedeai ziua pe stradă, cumpăra verdeţuri ca toată lumea, ducea gunoiul şi trebăluia de parcă nu era ea cea care, fără de ruşine, pusese pe jar vecinătatea.

Nimeni nu-şi explica însă traficul intens de persoane, femeia era micuţă, slabă şi un pic strâmbă, avea un chip oarecare. Lumea făcea cercetări, o vorbeau pe la colţuri şi o ocoleau de departe, de parcă ar fi fost contagioasă.

Ulterior, careva a făcut o descoperire: femeia dăduse anunţ la ziar, iar anunţul suna cam aşa:

Urâţică, dar focoasă, îţi voi alunga temerile şi vom petrece împreună momente pline de pasiune!

Un vecin mi-a explicat atunci că aşa se explică de ce doamna era atât de căutată:barbat-domesticit

-Păi de scria că-i frumoasă de pică, ştii, genul ăla de anunţuri cu “şolduri de vis, picioare de gazelă şi corp de vioară”, nu ştiu dacă avea clienţi. Un lucru n-aţi priceput voi, femeile: pe bărbaţi îi sperie frumuseţea şi perfecţiunea formelor, se simt inferiori şi fug! N-ai să auzi vreodată că s-au căsătorit unii doar pentru că iubita lor era frumoasă. Bărbaţilor le place să aibă o femeie mângâietoare, pasională, deşteaptă. Să știi de la mine că frumuseţea e chiar ultima pe listă. Mai bine voi celelalte ați învăța de la curva asta…O fi ea urâţică, dar e focoasă și asta chiar contează!

L-am privit într-o dungă şi m-am întrebat de unde ştie el cum e doamna, apoi l-am salutat şi mi-am văzut de drumul meu, ca şi cum ceea ce aflasem nu era important.

Articol scris de Liliana Angheluță

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Bogzoiu Daniela says:

    Încă o dovadă ca frumusețea nu este tot ceea ce contează!

  2. Barbalata (Puiu) Mirela says:

    Super tare. Ne mira? De mica tot auzeam o vorba printre vecini: “cum de si-a lasat asa frumos sot si a plecat cu soferul ala?” Credeti ca nu are legatura? Ba are: barbat -femeie si invers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 2 =