Vrei să scapi de fumat? Ai încercat TUTUN-STOP?

Banner Film Experience

Aqui-AhoraO știre cu adevărat șocantă m-a lăsat fără grai: Agenția Națională de Statistică din Indonezia – conform Daily Mail –  a evidențiat că 25% dintre copii până în trei ani, fumează cel puțin o jumătate de pachet de țigări pe zi!

Ceea ce e cu adevărat tulburător este faptul că părinții încurajează acest comportament, în special la băieți, fiind apreciat ca o marcă a virilității și maturității în viziunea locuitorilor din Sumatra.

Autoritatea părinților este în declin în lumea modernă, și dacă părinții încearcă să-și convingă copii cât de nesănătos și agresiv este fumatul mai ales în perioada maturizării fizice și psihice, nu întotdeauna obțin și rezultatele dorite.

Prezența nicotinei în organismul uman afectează aparatul respirator și întregul sistem enzimatic făcând să scadă tonusul cerebral, memoria și vigilența.

În efortul de a se lăsa de fumat, mulți reclamă necesitatea unor produse de suport care să le ’’îndulcească’’ puțin travaliul la care simt că se expun, lăsându-se de țigară.

Compania de produse naturale HOFIGAL a experimentat clinic, apoi a validat și brevetat produsul fitoterapeutic TUTUN-STOP, care poate să-ți devină aliat în cazul în care dorești sincer să te lași de fumat și ai nevoie de un tratament adecvat și natural de susținere.

Despre modul în care acționează acest produs ne-a vorbit ing. Ștefan Manea:

’’TUTUN-STOP inhibă nevoia de nicotină prin senzația de greață și vomă pe care ți-o produce atunci când te afli în prezența ei. Încet-încet, persoana se va îndepărta de mirajul fumatului, deoarece corpul și mintea vor asocia obiceiul cu un disconfort crescut.

Suntem bucuroși să constatăm, din contactul cu pacienții care au încercat această variantă de a se lăsa de fumat, că acest produs nu-i dezamăgește pe aceia care doresc cu adevărat să-și îmbunătățească viața, acordându-și șansa de a fi mai sănătoși și mai viguroși pe termen lung’’, a încheiat acesta.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

11 Responses

 1. Goleanu Anisoara says:

  Daca Tutun Stop este de la Hofigal, trebuie sa avem incredere si sa incercam!

 2. Doina Bontas says:

  Bine ca m-am lasat de acest viciu cu multi ani in urma !

 3. Goleanu Anisoara says:

  Hofigal a lansat un produs anti -fumat: totusi, vointa este pe primul loc,convingerea ca trebuie sa te ajuti singur si apoi cu produsele create in acest sens.

 4. Aghinitei Maria says:

  Este infricosator sa citesti o astfel de stire ; 25% din copii de pana in 3 ani din Indonezia,fumeaza! Oare sunt inconstienti acesti parinti sau criminali? 🙁
  Eu m-am lasat de fumat de aproape 15 ani, dar ma bucur ca am aflat de existenta acestui produs natural de la Hofigal : Tutun- Stop, care poate fi un aliat de nadejde pt. a te lasa de fumat. Am sa-l recomand nepoatei mele (care nu a reusit acest lucru pana acum) si altor prieteni ce se lupta cu acest viciu!

 5. Agache Lucica says:

  Si a fuma este un viciuin zilele noastre fiind luat chiar din frageda copilarie.Parintii au un rol important in a-si sfatui copiii ca fumatul este nesanatos,agresiv.Nicotina afecteaza aparatul respirator si intrg sistemul limfatic,scade memoria,tonusul cerebral si vigilenta.
  Compania de produse naturale Hofigal a validat si brevedat produsul natural Tutun-Stop,-ajutand fumatorii sa se lase de fumat.Acest produs nu dezamageste pe cei care incearca sa-l foloseasca imbunatatindu-le viata,fiind mai sanatosi si mai vigurosi.

 6. Rodica Granpier says:

  Nu am incercat,dar chiar am nevoie….m-am lasat si m-am ingrasat si m-am apucat iara

 7. roman ovidia says:

  Are rol antitoxic prin facilitarea eliminarii toxinelor din organism, protejeaza mucoasa gastrica împotriva efectelor ulcerogene ale toxinelor din tutun.
  Este tonifiant general si are actiune de stimulare nespecifica a sistemului imunitar, de crestere a rezistentei în infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare, bronsite acute si cronice, cu tuse însotita de expectoratie.

 8. Goleanu Anisoara says:

  Lipsa de educatie naste monstri!Nu-mi vine sa cred ca parintii isi invata copiii (sub 3 ani!) sa fumeze!Trist!

 9. Agache Lucica says:

  Tutunul dauneaza grav sanatatii.Este bine ca aceste produse Hofigal ii fac pe fumatori sa se indeparteze de acest viciu nociv.Eu personal va felicit.

 10. roman ovidia says:

  chiar vreau sa ma las de fumat, o sa caut acest produs TUTUN-STOP , sunt cunvinsa ca ma va ajuta, am incredere in produsele Hofigal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 17 =