SĂNĂTATE

Bolile cardiovasculare în sezonul rece

boli-de-inima-vreme-rece
Comments (9)
 1. Lamiita Durac says:

  Sunt cardiaca si pe langa asta mai inca vreo cateva ca deh … una fara alta nu se poate . Simt ca mi se taie respiratia cand e foarte frig . Nu prea ies afara doar daca sunt nevoita , ptr ca imi face rau si aerul umed si frigul . Azi , am fost nevoita sa-mi fac o baie fierbinte la picioare ptr ca nu se mai dezmorteau . Acum sunt ok . Am auzit ca uleiul de peste si Coenzima Q 10 sunt excelente pentru afectiunile cardiace.

 2. Goleanu Anisoara says:

  Articolul este foarte interesant fiindca trebuie sa fim bine informati in legatura cu problemele pe care le creaza frigul iernii pentru sanatatea noastra. E bine de stiut!

 3. Lorincz says:

  Si calitatea apei poate ajuta un cardiac. Din pacate daca ne uitam nici apa de la supermarket nu este apa sanatoase, contine multe substante chimice care poate dauna grav sanatatii, ne mai vorbind despre PET, in care sunt imbuteliate, care lasa urme serioasa in apa. Apa de la robinet al fel nu poate sa fie curata si sanatoase. Degeaba instaleaza orasul sau compania de apa diferite filtre sau purificatoare, apa parcurge un drum lung pana cand ajunge in pahar si este firesc sa se adauge diferite microbi sau substante chimice (Arsenic, Potasiu, Turbiditate, Mercur, Fier, Magneziu, Dizolvanti, Amoniac, Sulfati, Tialometane, Detergenti, Crom, Ierbicide, Plumb, Pesticide, Insecticide, Radioactivitate, Seleniu, Fluor, Silicati, Bacterii, Nitrati, Cianura, Nichel, Sulfídrici, Cupru, Aluminiu).

  Noi de la creawater aceste susbstante si microbi eliminam, prin filtrele de apa montate la robinet. Calitatea italiana (100%) durata de viata foarte lunga. filtrele usor se schimba iar aparatul se cumpara pe o viata. Va oferim si un cadou 🙂 http://www.creawater.ro

 4. suzana suzy says:

  In fiecare anotimp exista multe schimbari si trebuie sa ne adaptam astfel incat organismul nostru sa nu aiba mult de suferit din cauza acestora.

 5. Ficea Adina says:

  Asa este , copiii si varstnicii sunt cei mai afectati si trebuie protejati

 6. Ficea Adina says:

  Pentru a reduce riscurile se pot lua câteva măsuri simple de precauție cum ar fi:

  Îmbrăcăminte groasă, călduroasă, dar nu greoaie;
  Desfășurarea în interior a activităților pentru a reduce modificările bruște în activitatea inimii;
  Respectarea cu strictețe a tratamentului cronic, prescris de medicul curant, și asocierea lui cu un tratament fitoterapeutic.

 7. ghelbere elena says:

  Am HTA si insuficienta aortica si stiu pericolele expunerii la caldura excesiva si la frig si cu toate acestea nu renunt la plimbarea mea zilnica decat atunci cand bate vantul prea tare fiindca ma oboseste enorm.

 8. Goleanu Anisoara says:

  Frigul influenteaza in mod negativ starea de sanatate a celor care au probleme cardiace.Mama mea are astfel de probleme si sta mai mult in casa pe vreme geroasa si nu uita sa-si ia medicatia prescrisa de medic.

 9. (puiu) barbalata says:

  Odata ce ai capatat boala esti foarte sensibil. Trebuie un stil de viata foarte echilibrat

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …