LIFESTYLE

Dallas Buyers Club – Oscarul pentru cele mai bune interpretări masculine

Next ArticleUnul la 5 ore!
Comments (7)
 1. Lamiita Durac says:

  Mereu am invidiat acei actori/ actrite care reusesc sa slabeasca atat de mult ptr un rol. Eu ma cam chinui cand vine vorba de slabit . Acum , de exemplu cam stagnez de ceva timp dar … am mai si comis cate un pacat din cand in cand 🙁 S-a ivit mereu cate o ispita . Voi alege ceva azi sa vizionez din recomandarile voastre , poate chiar acest film moralizator si motivational .

 2. Tolea nicoleta says:

  interesant articol bvv

 3. Agache Lucica says:

  Dallas Buyers Club a luat Oscarul pentru cele mai bune interpretari masculine si la categoria filme motivationale..Actorul Matthev McConaughey pentru rolul senzational pe care l-a facut in rolul principal, la categoria -cel mai bun actor in rol principal,iar Jared Leto interpretul travestitului homosexual a luat Oscarul pentru -cea mai buna interpretare secundara masculina.
  Mesajul filmului este unul moralizator si motivational.

 4. Aghinitei Maria says:

  Nu stiu ce sa spun, o fi interpretat Jared Leto magistral rolul, dar un Oscar , este prea mult dupa parerea mea si as vrea sa nu se mai mediatizeze prin filme si mass-media aceste lucruri negative. Chiar daca mesajul este mobilizator nu cred ca voi vesea filmul. Am de vazut atatea scene reale in tara ca mi-e deajuns 🙁

 5. Goleanu Anisoara says:

  Filmul prezinta o realitate trista a vremurilor noastre: multi oameni infectati cu HIV,o boala necrutatoare, fara leac. Oricat de inconstient esti in viata reala, SIDA atarna ca o sabie deasupra capului si atunci incerci orice tratament ,fie si experimental,numai sa gasesti o solutie.Eroul nostru nu cauta numai pentru sine o solutie, merge mai departe si, adunand in jurul lui oameni cu aceeasi boala, se dezic de tratamentele obisnuite si cauta ceva ce le poate fi de folos.El ia atitudine fata de aceasta problema , care nu e numai a lui,sise implica in tot ceea ce face.Dintr-un om tarat,ajunge un om implicat intr-o lupta pentru vindecarea semenilor sai. Ceea ce e inaltator!

 6. Rodica Granpier says:

  Actorul Jared Leto, care a primit, anul acesta, premiul Oscar pentru cea mai bună interpretare secundară masculină, cea a unui transsexual seropozitiv în lungmetrajul „Dallas Buyers Club”, a declarat că nu a văzut încă acest film, deoarece a jucat „un rol foarte intens”.

 7. nastase gabriela says:

  trebuie vazut

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …