SĂNĂTATE

Hipertensiunea – ucigașul tăcut – combătută cu plante românești

Comments (14)
 1. Goleanu Anisoara says:

  In fiecare familie trebuie existe un tensiometru p;entru a preveni problemele cauzate de hipertensinea arteriala.Colaborarea dintre pacient si medic conteaza si ea foarte mult fiindca bolile difera de la organism la organism si tratamentele sunt personalizate.

 2. Agache Lucica says:

  Hipertensiunea este denumita si ucigasul tacut.Pacientul cu hipertensiune trebuie sa i-a medicamente toata viata.Medicina alternativa vine cu o serie de solutii naturiste care sustin tratamentul medicamentos si cresc calitatea vietii pacientului.Suplimentele pe baza de extracte de paducel,valeriana sau levantica,Coenzima Q10 forte,Passisclerotin,ulei de peste 600 sau 900 mg,unele tincturi sau gemoderivate cu rol hipotensor si sedativ sunt produse foarte utile in tratamentul hipertensiunii-gama de produse generate de compania Hofigal.

 3. Gabor Iancu says:

  Va rog sa ma ajutati cu o informație.
  Ieri am răzuit niste usturoi si l-am pus intr-un borcan cu capac, peste vreo 4-5 ore continutul s-a inverzit sau albastrit.
  care este explicatia va rog.
  Multumesc anticipat.
  Iancu.

  1. a a says:

   Se inverzeste deoarece contine substante care oxideaza si de aceea!

 4. roman ovidia says:

  La un moment dat, aproape toţi suferim de hipertensiune, iar această problemă de sănătate este extrem de riscantă, fiindcă, dacă nu este corect controlată, poate provoca oricând un infarct sau un accident vascular cerebral.

 5. Aghinitei Maria says:

  Din pacate, problemele cu inima situeaza Romanaia pe un loc fruntas in Europa. De aceea tensiune trebuie monitorizata permanent si sa incepem un tratament naturist.Dr. Raicu recomanda produse naturale, respectiv suplimente cu: valeriana, leventica, Coenzima Q 10 forte, Passicclerotin, Ulei se peste, Omega 3 si 6 vegetala,. Multumim pt. sfaturi ! 🙂

 6. Agache Lucica says:

  Hipertensiunea este considerata ucigasul tacut al omului.Multe persoane sunt afectate de aceasta boala chiar si in Romania.este o boala care trebuie monitorizata permanent.Mamele care au tensiune ridicata pot afecta capacitatile cognitive ale copiilor pentru toata viata,de aceea trebuie sa exixte o stransa legatura intre medic si pacient,urmand tratamentul adecvat.Pacientii cu hipertensiune au in chema tratamentului 2-3 feluri de medicamente antihipertensive fiecare dintre ele actionand la alt palier.
  Produsele naturiste sunt foarte recomandate.Suplimente cu Coenzima Q 10 forte,,valeriana,levantica ,Ulei de peste,Omega 3 si Omega 6.

 7. Goleanu Anisoara says:

  Hipertensiunea arteriala si bolile pe care le genereaza ucid multi oameni. Cauzele sunt multiple,de unele suntem vinovati, de altele nu.Cu un tratament bun si cu o viata linistita,tensiunea poate sa ramana la cote normale ,fara sa perecliteze viata.Cu plante ca: paducelul ,teiul, tensiunea se regleaza usor dar pacientul trebuie sa colaboreze tot timpul cu medicul. Cu hipertensiunea nu e de joaca!

 8. kamy kamytza says:

  Este foarte important sa stii cum sa mentii presiunea sangelui la un nivel normal care sa te fereasca de neplaceri.

 9. Rodica Granpier says:

  Hipertensiunea arterială este un factor de risc major pentru cazurile de atac de cord (infarct miocardic), insuficiență cardiacă, anevrisme ale arterelor (de exemplu anevrism aortic), boală arterială periferică și este cauza bolilor renale cronice. Este binevenita orice informatie,multumim pentru articol!

 10. Agache Lucica says:

  Urmand un tratament bun luat dupa sfatul medicului si cu o viata cat de cat linistita se poate tine sub control hipertensiunea arteriala,fara a ne pune viata in pericol.Multumesc pentru aceste articole care ne vin in ajutor.

 11. Dumitriu Maria says:

  EU AM FOST LA CARDIOLOG SI ME-A RECOMANDAT CONCOR DAR NU A SPUS CE BOALA AM PTR CE E TRATAMENTUL ????
  MULTUMESC

 12. FETIC BIANCA says:

  Hipertensiunea arterială este un factor de risc major pentru cazurile de atac de cord (infarct miocardic), dar urmand un tratament bun luat dupa sfatul medicului si cu o viata cat de cat linistita se poate tine sub control hipertensiunea arteriala,fara a ne pune viata in pericol

 13. Plesca Luminita says:

  Passisclerotin este foarte eficient !

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …