TIMP LIBER ȘI EVENIMENTE

Parisul, destinaţie obligatorie!

Comments (23)
 1. ene maria says:

  Da, Parisul. Este o dorinta a mea mai veche, dar poate cine stie intr-o zi.

 2. spuma says:

  calatoresc prin ceea ce povestiti

 3. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  Parisul, un oras minunat.

 4. Aghinitei Maria says:

  Orasul Luminii si al Iubirii, romantic si deosebit, ar trebui sa fie destinatia obligatorie pt. toti, dar… nu toti isi pot permite. Atunci il vedem online !

 5. Tolea nicoleta says:

  Muzeul Luvru prezinta si o serie de picturi extrordinare, organizate in functie de artisti sau de curentele artistice reprezentative.

 6. suzana suzy says:

  Parisul de celelalte orase ale lumii este bogatia intelectuala. Nici nu alt oras nu ofera atitea conferinte, simpozioane care pot sa imbogatiasca omul.Parisul mai cuprinde o variabilă: de câte ori l-ai vizita, mereu e ceva nou de văzut, nu poți avea niciodată sentimentul că l-ai epuizat complet.

 7. suzana suzy says:

  Este adevărat ce se spune: boem, eclantant, romantic (o, da!), fermecător, respirând istorie prin toţi porii, , seducător chiar. Dar trebuie să vezi Parisul pentru a înţelege cum sunt posibile atâtea contradicţii referitoare la acelaşi reper.

 8. Lupu Nicoleta says:

  doar citesc cele scrise si parca imi imaginez Parisul in toata frumusetea lui

 9. roman ovidia says:

  Despre Paris s-au facut sute de filme, s-au scris mii si mii de carti si toate au avut aceasi concluzie. Este cel mai frumos oras din Europa si este orasul indragostitilor. Ideal pentru a-ti petrece luna de miere, o vacanta in 2 sau pur si simplu un concediu alaturi de cei dragi, Parisul este locul ideal pentru orice aventura.

 10. Agache Lucica says:

  Parisul este un oras boem,fermecator si foarte stralucitor prin tot ce se scrie.Este ideal pentru a petrece o vacanta impreuna cu persoana draga cand o sa vina momentul.

 11. roman ovidia says:

  Parisul este orasul care nu doarme niciodata! Orasul despre care se spune, fara pic de exagerare, ca este cel mai frumos din lume, o metropola a tuturor; a celor care traiesc zi de zi maretia si grandoarea uneia dintre cele mai mari si impresionante capitale europene, dar si a milioanelor de turisti, veniti din toate colturile lumii, pentru a gusta din spectacolul extraordinar oferit de viata, traita la extremis, in urbea franceza.

 12. Agache Lucica says:

  Parisul este considerat orasul care nu doarme niciodata,este o metropola a tuturor,atat prin frumusete,maretie si grandoare.Multi turisti viziteaza Parisul,este orasul ideal pentru orice aventura.Este genul de destinatie in care doresti sa revii.

 13. Lupu Nicoleta says:

  Parisul este orasul indragostitilor

 14. Aghinitei Maria says:

  Orasul Luminii si al Iubirii, romantic si deosebit, ar trebui sa fie destinatia obligatorie pt. toti, dar… nu toti isi pot permite. Atunci il vedem online !

 15. Agache Lucica says:

  Putem spune despre Paris ca este orasul care nu doarme niciodata,orasul tuturor indragostitilor si orasul miilor de turisti veniti din toate colturile lumii,pentru a vizita superbele locuri,care te indeamna sa te reantorci oricand,fie chiar si pentru cateva zile.
  Ramai coplesit de evidente si sedus de farmecul metropolei sa simti=la vie en rose=.
  Visam in a vizita aceste locuri superbe.

 16. Goleanu Anisoara says:

  A vizita Parisul este dorinta oricarui om. Nu ajungem toti acolo dar vedem documentare, filme, fotografii ,citim in carti si reviste si ne facem o imagine cat de cat completa despre orasul “luminii si iubirii”.Doar cel ce il viziteaza cu pasul este fericitul muritor care vede Parisul asa cum e in realitate.Si-i trebuie multe incaltari comode,timp mult si bani…

 17. Aghinitei Maria says:

  Parisul, orasul “Luminii’ este atat de romantic, mai ales primavara, incat toti indragostitii ar dorii sa-si traiasca iubirea pe sub copacii infloriti. Ar trebui sa fie destinatia obligatorie pt. toti, dar… nu toti isi pot permite. Atunci il vedem online ( ( eu asa fac, mereu revad Parisul si obictivele lui din multiplele PPS-uri pe care le-am salvat) !
  Dar daca vizitati Parisul, acesta ne ofera obiective turistice atat de interesante, pe care in nici un caz nu trebuie sa le ocoliti si anume:
  Muzeul Luvru; Gradinile Tuilleries; Turnul Eiffel; ; Catedrala Notre-Dame; Palatul Versailles; Domul invalizilor; Muzeul d’Orsay.

 18. kamy kamytza says:

  Paris ramane un centru multicultural, un loc deosebit de atractiv si intodeauna interesant. Mereu ai ceva de facut in Paris, fie care este dimineata, pranz sau cina !

 19. Rodica Granpier says:

  Când a fost construit era cea mai înaltă clădire din lume.

 20. Agache Lucica says:

  Parisul orasul luminii si al iubirii,este boem,romantic,fermecator respirand istorie prin toti porii.Turnul Eiffel este simbolul numarul 1 al Frantei la nivel mondial.Ajunsi in Paris turistii nu vor putea vizita toate monumentele istorice care sunt in numar destul de mare,dar isi vor face timp pentru a vizita macar cateva dintre ele.Printre aceste obiective interesante se numara-Palatul Versailles,Turnul Eiffel,Catedrala Notre-Dame,,Muzeul D`Orsay,Muzeul Luvru ,s,a,m,d.
  Nu oricine isi poate permite sa-l viziteze dar din aceste articole,documentare ramai placut surprins de frumusetea reala.

 21. Rodica Granpier says:

  Parisul este un oras fascinant, plin de atractii turistice si istorice, multe muzee in care puteti admira cele mai importante capodopere din intreaga lume si multe obiecitve turistice. Monumentele si obiectivele turistice din capitala Frantei, sunt cunoscute in toata lumea si au ajuns adevarate simboluri recunoscute de oricine.

 22. Aghinitei Maria says:

  Parisul este o destinatie obligatorie ( daca-ti poti permite) cu aproximativ 4000 de monumente istorice printre care se numără şi cele din Patrimoniul Mondial UNESCO. Este orasul “Luminii’ , atat de romantic, mai ales primavara, incat toti indragostitii ar dori sa-si traiasca iubirea pe sub copacii infloriti. Dar daca vizitati Parisul, acesta ne ofera obiective turistice atat de interesante, pe care in nici un caz nu trebuie sa le ocoliti si anume: Muzeul Luvru; Gradinile Tuilleries; Turnul Eiffel; ; Catedrala Notre-Dame; Palatul Versailles; Domul invalizilor; Muzeul d’Orsay. Ramai coplesit de atatea frumuseti si as dori sa-l vizitez, dar… ma multumesc cu ce am vazut online.

 23. Tudorache Ionica Liliana says:

  Daca ar fi sa fie destinatie obligatorie,ne-am iubi mai mult!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …