SĂNĂTATE

Purificarea organismului cu sare

Comments (6)
 1. Goleanu Anisoara says:

  O metode veche pentru tratamentul bolilor respiratorii,naturala ,la indemana oricui are nevoie.

 2. Agache Lucica says:

  Sarea prin natura sa bactericida nu permite dezvoltarea culturilor de microbi.Purificarea organismului cu sare este este o metoda veche pentru tratarea bolilor respiratorii.

 3. roman ovidia says:

  Expunerea la aerosoli salini realizează o purificare a căilor respiratorii, stimulează eliminarea secreţiilor de la nivelul bronhiilor, reduce simţitor iritaţiile şi inflamaţiile şi totodată calmează tusea.

 4. Doina Bontas says:

  Interesant de stiut !

 5. spuma says:

  intradevar sarea este un remediu

 6. nuca says:

  Poate cineva sa imi explice de ce este salinterapia contraindicata la cancer pulmonar si hipertensiune arteriala? Gasesc aceste contraindicatii in mai toate articolele dar fara nicio explicatie stiintifica. Pare a fi ceva de genul copy/paste. Din cate am inteles, un adult are nevoie intre 2 si 3 ore pt a respira un m3 de aer. Daca concentratia in salinele naturale /artificiale este cuprinsa intre 5 -20 mg/m3 rezulta ca la o medie de 12mg/m3 un adult respira intre 4 – 6 mg/h!!! Cum ne pot afecta negativ cele 4-6 mg de salini aerosoli respirate pe durata unei ore? Sunt contraindicae si plimbarile lungi la malul marii?

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …