VIAȚĂ ȘI OAMENI

Să nu se ia nenorocitul de fată!

Comments (7)
 1. (puiu)barbalata mirela says:

  Gura asta a lumii…..nimeni si nimic nu o astupa. Nu sunt mama si nu cunosc sentimentul, dar pot spune ca stiu ce inseamna tatele sa isi bage coada ca ele stiu mai bine. Nesiguranta aparuta in sufletul copilului lasa urme adanci si mereu vor exista intrebari….daca?, ce ar fi fost? etc.
  Sunt situatii si situatii. Cunosc pe cineva care a crescut cu tata de al doilea. Acest om minunat si a iubit fiica vitrega incat nu si a mai dorit alti copii. A fost o relatie minunata, iar acum la batranete isi priveste nepotii crescand. Este un bunic fericit.
  Deci…..

 2. Tata nu este cel care te aduce pe lume , ci acel care te creste .Se intampla si cazuri cand tatii ,,se iau ,, de fetele vitrege ,dar,sa nu generalizam .S-a dovedit , in cazuri de divort , ca mai tata adevarat sa fie tatal vitreg decat tatal natural.Nu putem judeca pe nimeni si nu putem sti niciodata ce ne rezerva viata.

 3. me says:

  …si daca se intampla…nimeni nu te crede, nimeni si nu te ajuta…nu are cum!

  1. camelia says:

   Eu te înțeleg perfect. Din păcate e adevărat ca e foarte dificil să treci peste. Îți marchează întreaga existența .

 4. camelia says:

  De obicei copii se apara mai usor cand abuzurile vin din partea unor cunoscuti sau noi familiari. Mai dificil este cand copilul este abuzat de cineva in care are mare incredere cum ar fi tata, frate, unchi, var etc. In cazul în care sa intamplat, va recomand o carte extraordinar de bună. The courage to heal: Elen Bass , nu este versiunea în romană pe piață din păcate. La noi nici măcar nu sunt cărți pe acest subiect, sau cel putin eu nu știu. Acest articol are partea lui de adevăr, nu e bine nici să exagerăm dar nici să ignorăm. Luate în considerare precauțiile cum ar fi excluderea dormitului în pat al fetițelor cu frați, veri, unchi, tați, etc mai mari se pot evita foarte multe neplăceri.

 5. intotdeauna parintii naturali sunt cei care isi iubesc cel mai mult copilul, exceptie fac parintii “denaturati”

 6. ghelbere elena says:

  Sunt parinti naturali ca-si maltrateza copiii, sau ii neglijeaza cum sunt si parinti vitregi care-si iubesc copiii vitregi mai mult decat pe copiii lor.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …