SĂNĂTATE

Terapia cu ghimbir – afrodisiacul care-ți întărește imunitatea

Comments (13)
 1. spuma says:

  am sa incerc si eu

 2. Lamiita Durac says:

  Si eu consum uneori ghimbir dar stiam ca e si afrodisiac 😀 ( acum gasesc explicatia ) Turmenic nu am gasit in oras la mine 🙁

 3. Goleanu Anisoara says:

  Citind articolul despre ghimbir mi-am dat seama de proprietatile ghimbirului si-i voi da mai multa atentie in viitor.Sanatatea merita efortul de a cauta solutii naturale pentru orice problema care apare. Natura stie cum sa te vindece!

 4. Tolea nicoleta says:

  Ghimbirul este unul dintre cei mai redutabili dusmani ai cancerului, considerat chiar a avea un efect antitumoral in leucemii.

 5. suzana suzy says:

  Acum intradevar citind articolul imi d-au seama ce am ratat caci nu l-am folosit pana acum ghimbir … multumim pentru informatii !

 6. suzana suzy says:

  Ghimbirul este folosit in alimentatie drept condiment picant pentru aromatizarea mancarurilor si bauturilor.

 7. Agache Lucica says:

  Ghimbirul este un afrodisiac care intareste imunitate.Ghimbirul poate fi consumat de barbati,femei ,varstnici si chiar de catre copii.Terapia cu ghimbir este buna pentru persoanele slabite fizic de putere si entuziasm,care sunt in convalescenta,dar mai ales copiilor.

  1. samson cosmin says:

   sieu consum aceasta radacina

 8. Goleanu Anisoara says:

  Ghimbirul trateaza multe probleme de sanatate si mai e si afrodisiac…Am observat in magazine ca se gaseste si ca se cumpara, dovada ca oamenii au inceput sa aiba incredere si sa-l foloseasca.

 9. roman ovidia says:

  Avem leacuri tradiţionale care folosesc ghimbirul pentru combaterea febrei, durerii şi a stărilor de greaţă. Astăzi, sunt deja dovedite nenumărate efecte terapeutice, iar ghimbirul a pătruns cu succes şi în cosmetică. Responsabil pentru acest succes este în primul rând conţinutul de gingerol, shogaol şi zingerol al rizomilor de ghimbir, care stimuleaza circulaţia sângelui, activează metabolismul, te ajută să arzi grăsimile, regenerează pielea şi prezinta o acţiune puternic antioxidantă.

 10. Alina says:

  Stie cineva de unde se poate achizitiona rizomi de ghimbir de calitate pt cultivare. Am inteles ca cel din magazine este dat cu substante ca sa nu inmugureasca. Va multumesc

 11. ghelbere elena says:

  Pentru ca ani de zile eu nu mai beau apa simpla ci imi fac ceai de lamaie sau limonada neindulcita, de acum trec la limonada cu ghimbir, pentru ca are prea multe vitamine si minerale de care organismul meu are nevoie.

 12. (puiu) barbalata mirela says:

  Eu il pun si in ceai. La o cana de 250 ml 3-4 bucatele de ghimbir.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …