SĂNĂTATE

Termografia – metodă nenocivă, nedureroasă și neinvazivă de diagnosticare

Comments (5)
 1. roman ovidia says:

  Sperăm ca în viitor tot mai multe persoane să beneficieze în folosul lor de avantajele extraordinare oferite de termografie și vor fi conștiente că o boală descoperită cât mai devreme oferă posibilitatea vindecării rapide, prin aceasta îmbunătățindu-se calitatea vieții, capacitatea de muncă și nu în ultimul rând, cheltuielile curative vor fi mult mai reduse. Metoda ultramoderna de termografie mamara foloseste camere de filmat in infrarosu ultra-senzitive si un sistem de calcul sofisticat pentru a putea detecta, analiza si produce imagini de inalta rezolutie ale acestor modificari de temperatura si vascularizare.

 2. Agache Lucica says:

  Termografia este o metoda de identificare precoce a tumorei maligne sau beligne ale glandei mamare neavand nici o restrictie de varsta sau numar.Este o metoda nenociva si poate fi folosita chiar din prima zi de viata a copilului.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Multumim pentru informare. Este necesara fiecaruia dintre noi si e bine sa stim unde sa ne adresam.

 4. Agache Lucica says:

  Termografia nu necesita o pregatire speciala a pacientului,dar sunt cateva precautii de care vei fi instiintat cand te programezi.
  Metoda ultramoderna de termografie mamara foloseste camere de filmat cu infrarosu ultrasenzitiv.si un sistem de calcul sofisticat pentru a analiza,detecta si a produce imagini a modificarilor de temperatura si vascularizare.

 5. Multumim. Interesant de stiut!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …