1000 de amatori de vin sunt așteptați la Domeniile Ostrov

Banner Film Experience

1000 de amatori de vin sunt asteptati la Domeniile OstrovPe 18 octombrie 2014, la Domeniile Ostrov sunt aşteptaţi peste 1000 de amatori de vin din România, Bulgaria, Italia, Franţa, Turcia, Israel. Intenţia organizatorilor este aceea de a continua tradiţiile dionisiace începute încă din perioada antichităţii.

Producătorul dobrogean de vin lansează noua gamă Istros.

Festivalul va fi deschis cu o conferinţă de presă, urmând ca toată ziua să aibă loc spectacole de muzică folclorică şi pop. Astfel, ca muzică folclorică vor fi invitate Ansamblul Bărăganul, Ansamblul Borcea, Ansamblul Avlia – muzică aromână, alţi cântăreţi de muzică populară din Dobrogea, Lia Lungu, Mariana Birică, ansambluri de muzică populară din Bulgaria . De asemenea, vor fi şi interpreţi de muzică pop, Antonela Dima şi  actorul Răzvan Oprea.

Pe lângă toate sorturile de vin Ostrov, participanţii la Festivalul „Vinul Nou” vor degusta preparate tradiţionale româneşti, precum miei la proţap, tochitură, pastramă de capră şi mititei de casă, care rămân în tradiţia Domeniilor Ostrov. Aquiahora

Oana Belu, proprietarul Domeniilor Ostrov şi amfitrionul Festivalului „Vinul Nou”, a declarat:

Festivalul Vinul Nou are deja un caracter internaţional, având participanţi din mai multe ţări. Ne bucură şi interesul în creştere al vecinilor noştri din Bulgaria, care apreciază mult vinurile româneşti. De altfel, avem în desfăşurare un program transfrontalier în valoare de un milion de euro, care are ca scop promovarea circuitelor vitivinicole. Pe lângă aceste programe, reuşim să creăm o atmosferă interculturală, de prietenie reciprocă între România şi Bulgaria, şi la acest festival având ca invitaţi artişti de muzică folclorică dar şi amatori de vin din ţara vecină”

Domeniile Ostrov au înregistrat o cifră de afaceri de 27,088,437.33 RON în 2013, iar pentru acest an estimează o uşoară creştere. Anul trecut, producătorul a comercializat 4,204,366.50 de litri de vin.Vinurile obţinute în această podgorie au particularităţi de nobleţe şi originalitate, care le conferă o personalitate puternică şi distinsă. Vinurile Domeniile Ostrov respectă şi promovează cerinţele de calitate ale Uniunii Europene. Calitatea superioară este garantată de Uniunea Europeană, prin certificarea ce atestă denumirea de origine controlată şi indicaţia geografică (D.O.C.-C.M.D. Oltina).

Pentru alte amănunte:
Oana Belu
Director General
Domeniile Ostrov
E: oana.belu@gmail.com


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Goleanu Anisoara says:

    Vin strainii la noi sa ne guste vinurile si bucatele si, peste putin timp, le vor cumpara, fiindca sunt foarte bune.Noi vom ramane cu cele turcesti care…

  2. Lamiita Durac says:

    Distractie maxima participantilor iar Domeniilor Ostrov sa depaseasca cifra de afaceri anterioara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − eleven =