Dobândește și tu, gratuit, cunoștințe digitale! Află cum primești certificarea Google

Banner Film Experience

certificare-google-atelierul-digitalÎn viitorul apropiat, 90% dintre slujbe vor necesita cunoștințe digitale, iar analizele arată că până în 2020, aproape 1.000.000 de locuri de muncă vor fi neacoperite din cauza unui deficit de aptitudini specifice.

În ceea ce privește România aproape jumătate dintre români nu au deloc acest tip de competențe, ceea ce întrece media Uniunii Europene.

Pentru a creste nivelul acestor cunoștințe în Romania, Google a creat platforma online Atelierul Digital. De la studenți până la antreprenori, toată lumea poate beneficia de dobândirea aptitudinilor digitale, pentru creșterea șanselor și oportunităților în economia reală și pentru a face față unui mediu de lucru competitiv.

Ce este de fapt, Atelierul Digital?

Atelierul Digital oferă pregătire în lumea digitală sub forma unor cursuri video gratuite, pe o gamă cuprinzătoare de domenii: de la cum să-ți construiești prezența online, la campanii în social media sau utilizarea mediului mobil pentru a atrage noi clienți. Cunoștințele dobândite îți oferă pregătire în domeniul marketingului digital și în dezvoltarea afacerii cu ajutorul internetului.

Utilizatorii pot opta pentru o anumită temă pe care vor să se pregătească sau să urmeze întregul curs online. La final, pot alege sa dea un test și, daca îl trec, vor primi o certificare din partea Google și IAB Europe. Întregul curs cuprinde 89 de lecții, împărțite în 23 de teme

Programul “Digital Skills”  – din care face parte și Atelierul Digital –  a fost lansat în 2015 și este disponibil în 12 țări: Marea Britanie, Franța, Italia, Germania, Suedia, Danemarca, Grecia, Luxemburg, Polonia, Bulgaria și Ungaria, iar din acest an se va extinde în alte 20 de țări. 

Intră pe Atelierul Digital și fă și tu parte din cel mai amplu program gratuit de cunoștințe digitale.

Articol scris de Ioana Odobeșteanu

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =