„Fixeur“, noul film al lui Adrian Sitaru, proiectat în premieră mondială pe 9 septembrie la Toronto

Banner Film Experience

filmul-fixeur-torontoCel mai nou lungmetraj semnat de Adrian Sitaru,Fixeur”, va avea premiera mondială săptămâna viitoare în cadrul unuia dintre cele mai importante festivaluri de film din Statele Unite şi Canada – Toronto International Film Festival (8-18 septembrie 2016).

FixerFixeur” spune povestea lui Radu, stagiar la biroul din Bucureşti al Agenţei France Presse, aspirant la un post de reporter. Oportunitatea realizării unui subiect despre o prostituată minoră repatriată din Franţa îi dă acestuia ocazia să îşi dovedească competenţele. Totuşi, pe măsură ce se apropie de scopul său, Radu realizează că înverşunarea cu care înţelege să facă această meserie este îndoielnică.

„Fixeur” este un film despre abuz şi manipulare, dar şi, poate chiar mai mult, un film despre dualitatea sistemului noAdrian Sitaru, credit photo Florin Ghiocastru de valori. Lucrând la acest film, am realizat cât de mult, impulsionat de dorinţa de a atinge perfecţiunea, orbit de preceptul care mă autoriza să pun arta înaintea vieţii, mi-am abuzat câteodată actorii şi colaboratorii”, declară Adrian Sitaru. ”Să te joci cu emoţiile actorilor pentru singurul scop de a obţine reacţii autentice în timpul filmărilor, să minţi echipa ca să obţii efecte dramatice, acestea toate sunt semne clare ale manipulării”, mai completează regizorul.

Din distribuţie fac parte actorii Tudor Aaron Istodor, Mehdi Nebbou, Nicolas Wanczycki, Diana Spătărescu, Andreea Vasile, Adrian Titieni, Cristian Ilinca.

TRAILER-UL poate fi văzut aici:

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =