TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

TERMENI ȘI CONDIȚII

Termeni generali
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.aquiahora.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.aquiahora.ro (denumit in continuare “Site-ul”), ori poate utiliza in orice mod serviciul oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare “Serviciul”), si are valoarea unei conventii incheiate intre SC AQUI AHORA SRL (denumita in continuare “Societatea”), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciului, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul (denumita in continuare “Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Societatea va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Societate a serviciilor pe internet: a reclamelor, marketing PR si publicitate, precum si a altor servicii specifice.

Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul contactarii administratorului site-ului in vederea solicitarii Serviciilor.

De asemenea, Utilizatorii declarati castigatori ai concursurilor organizate pe Site vor pune la dispozitie datele personale si adresa de livrare a premiilor.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului
Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin Societatii si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Orice utilizare de continut de catre terte persoane se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Societatii. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia, cu urmatoarele exceptii:

– este permisa publicarea unor articole in urmatoarele conditii:

– textul să nu fie modificat în nici un fel si să fie preluat parțial (max. 500 de caractere), urmând ca materialul să poată fi citit în întregime doar pe site-ul AQUI AHORA care va fi indicat cu link

– AQUI AHORA și autorul să fie recunoscută ca fiind sursa acestora,

Societatea isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop pot fi facute prin e-mail la adresa office@aquiahora.ro.

Orice persoană care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Societatii, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Societatea poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate nu necesita acordul vizitatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

Limitarea raspunderii

In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Societatea pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Pentru caz de forta majora, Societatea si reprezentantii sai sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Societatii, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Societatea nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia. Societatea nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de Societate, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.

Societatea incearca sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor interesati de un stil de viata sanatos. Informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ, suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Scopul acestui site este acela de a va furniza informatii generale. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale.

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul Site-ului trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize de specialitate. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatiile prezentate de site-ul nostru nu trebuie folosite ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.aquiahora.ro, Societatea precum si toti colaboratorii ale caror informatii pot fi regasie pe site nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Informatiile despre terapii complementare, naturiste, care pot veni in ajutor, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Societatea nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” fara garantii de nici un fel. Societatea nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul risc.

In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Societatea are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale Societatii, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a judetului Ilfov.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …