O femeie apetisantă e privită mai insistent. Și de bărbați și de alte femei!

Banner Film Experience

decolteu_generos_de_femeieDacă ești bărbat, sigur s-a întâmplat de sute de ori să poposești cu privirea în decolteul unei femei. Stai liniștit, n-am de gând să te cert. De fapt, vreau să-ți fac o confidență: și noi femeile facem la fel…

O să-ți spun și cum s-a ajuns la această concluzie: niște specialiști din Nebraska au studiat în ce mod, privirea aţintită asupra părţilor sexuale ale corpului feminin poate influența sănătatea mentală.Cu cât mai apetisantă este femeia, cu atât mai mult întârzie privitul acesteia, chiar dacă acțiunea este făcută de o altă femeie.

Numai că în timp ce bărbații caută stimulul sexual, femeile fac asta pentru a se compara cu semenele lor. Toți observatorii masculini au perceput siluetele  feminine  mai favorabil, chiar dacă li s-a cerut să se concentreze doar pe personalitatea pe care o degaja fotografia!

Era de așteptat nu-i așa?

Citește aici întreg articolul referitor la acest studiu, publicat de Revista Felicia.

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

6 Responses

 1. Goleanu Anisoara says:

  O femeie poate fi apetisanta si fara sa-si arate sanii in toata splendoarea lor!Sanii siliconati chiar ma ingrijoreaza,acolo e ceva strain in corp si dauneaza sanatatii.Naturaletea e mai frumoasa si mai sanatoasa!

 2. (puiu) barbalata mirela says:

  Oooo, daaa…..asa este. As adauga totusi, un lucru: de foarte multe ori o femeie cand se uita dupa alta femeie, eleganta sau , pur si simplu, frumos imbracata, o face si din invidie. Se poate vedea si pe fata ei. Iar de aici pana la comentarii rautacioase….mai e un pas.
  La barbati, desigur, stimulii sexuali functioneaza, dar sunt si cei care apreciaza sincer o FEMEIE.

 3. suzana suzy says:

  Toate isi doresc sa arate cu sani perfecti, care sa starneasca invidia femeilor si admiratia barbatilor.Aici apare si invidia dintre femei , ajung chiar sa concureze intre ele !

 4. suzana suzy says:

  Dintotdeauna, sanii femeii au reprezentat punctul de atractie principal pentru barbati .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 18 =