Endoscopii GRATUITE la Neolife. Profită şi tu!

Banner Film Experience

aqui ahora - investigatii neolifeCancerul de colon se află pe locul doi ca frecvență în lumea civilizată și de aceea o simplă investigație în cadrul căreia cancerul poate fi detectat și diagnosticat rapid este mai mult decât binevenită! – explică Ioan Tudor Marin, medic primar chirurg la Centrul Medical Neolife . Orice persoană care a trecut de 50 de ani trebuie să-și facă o endoscopie și o colonoscopie o dată pe anne sfătuiește acesta.

Alimentația nesănătoasă, grăsimile, junk-food-ul, consumul exagerat de băuturi dulci și carbogazoase, lipsa fibrelor, sunt tot atâtea elemente de stres pentru sistemul nostru digestiv și factori favorizanți pentru cancerele de colon, dar nu sunt singurele – argumentează specialistul, adăugând că, din fericire, pacienții cu cancer de colon se bucură de o rată mare a supraviețuirii, dar contează enorm momentul în care maladia a fost identificată.

O rudă de gradul I căreia i s-a detectat un cancer de colon reprezintă un motiv suficient pentru o investigație, prin urmare factorii genetici sunt determinanți. De asemenea, dacă prezinți greață, vărsături, dureri abdominale și scăderi în greutate, trebuie să te prezinți de urgență la medicul specialist.

Medicul primar Ioan Tudor Marin spune că, din fericire pentru pacienții din România,  Centrul Medical Neolife deține cea mai nouă și performantă aparatură în domeniu, endoscopul Olympus EvisExcera III. Este o tehnologie de ultimă generație, de nivel mondial, cu ajutorul căreia se pot face simultan investigația, biopsia și diagnosticarea, toate la un cost zero!

Mai au pacienții motive să evite o asemenea procedură ce le poate salva viața?

Doctorul Ioan Tudor Marin spune că tubul cu care se realizează această procedură este foarte subțire, extrem de flexibil și ușor de mânuit.

O colonoscopie durează între 30 și 45 de minute și o endoscopie un sfert de oră, ambele făcându-se cu sedarea pacientului. Acesta nu simte nimic, deci nu are motive să se teamă. Timp de așteptare nu există, pacienții intră la ora programată, și întregul proces ținând cont de confortul fizic și psihologic al pacientului, explică interlocutorul nostru.

Claudiu Tronciu, managerul general al Centrului Medical Neolife subliniază la rândul său că performanța echipamentului de ultimă generațiese traduce nu doar prin vizualizarea cu maximă claritate a interiorului tubului digestiv până la nivel de țesut, cimai ales prin reducerea semnificativă a unui deznodământ nedorit, deoarece intervenția poate fi făcută chiar în timpul examinării.

Cine poate beneficia de investigații gratuite la Centrul Medical Neolife?

Ne răspunde dr. Cristina Berteanu, director medical:

Pacienții din toată țara pot beneficia de un diagnostic precis și precoce, precum și de o excelentă consiliere.  Doar cu trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist și în baza cardului de sănătate, pacienții care se adresează Centrului Medical Neolife pot face investigații endoscopice complet gratuite.

Personalul medical de înaltă competență, tehnologia de diagnostic și tratament de ultimă generație, precum și serviciile de suport oferite pacienților, fac din Centrul Medical Neolife o clinică de referință din România și spațiul est european.

Pentru detalii legate de screeningul endoscopic, dar și pentru consiliere și ghidare, pacienții sunt rugați să sune la callcenter 021 9230 sau să vină la sediul Centrului Medical Neolife din Bd. Ficusului nr. 40, București.

Articol scris de Adriana Caranfil

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

 1. Vali says:

  Buna ziua,
  Controlul este valabil si pt copii?
  Am un băiat de 10 ani.
  Tot cu trimitere de la medicul de familie?..si atât?…
  Multumesc

 2. Dumitrescu Claudia says:

  Chiar este necesara ,mai ales daca ai si simptome sau daca ai avut probleme cu digestia !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 13 =