Ajutor! Vreau să mă las de fumat! A.D. Raiciu îți spune tratamentul naturist salvator

Banner Film Experience

tratament-naturist-renuntare-la-fumat”Printre prietenii și cunoștințele mele se află foarte multe persoane care doresc să se lase de fumat, fie pentru că starea sănătății lor s-a deteriorat foarte mult din cauza țigărilor, fie pentru că pe lângă asta nu-și mai permit costurile considerabile pe care le presupune această îndeletnicire, ca să nu spun ”viciu”.

Cei care au avut curajul să privească adevărul în față și să întocmească o listă a beneficiilor fumatului n-au putut să bifeze decât plăcerea, pe când la dezavantaje coloana pare să nu se mai termine: bani aruncați, miros neplăcut al respirației, reducerea performanțelor sexuale și fizice, fertilitate pusă sub semnul întrebării, monoxid de carbon în sânge, radicali liberi în organism, risc de boală de inimă și de plămâni, îmbătrânire accelerată etc. – afirmă dr. în farmacie și aromoterapie Anca Daniela Raiciu.  

Au succes în 100% din cazuri cei care se lasă brusc de fumat!

Deși circulă ideea potrivit căreia nu te poți lăsa dintr-o dată de fumat, totuși au avut succes în 100% din cazuri  cei care au făcut-o brusc, concomitent cu adoptarea unor măsuri pentru combaterea recidivei.

Ca să și reușească, cel care ia respectiva hotărâre trebuie să scape de toate țigările din casă, de brichetă și scrumiere și să înlăture celelalte obiceiuri asociate cum ar fi consumul de cafea – ne sfătuiește expertul intervievat și continuă:

Întrucât nicotina generează dependență, organismul va declanșa ceea ce se numește sevraj nicotinic, adică o manifestare pe care cei care au încercat să se lase de fumat au încercat-o din plin. 4000 de substanțe chimice diferite! Atâta au stabilit cercetătorii că se află în banala țigară, iar când organismul nu-și mai primește doza obișnuită de otrăvuri nervozitatea, neliniștea, agitația sau chiar depresia ”mușcă” din starea de spirit a celui care vrea să spună adio țigărilor.

Conștienți de toate implicațiile medicale, psihologice și mai ales fiziologice ale celor care vor să se lase de fumat, specialiștii de la HOFIGAL au investit mulți ani de cercetare în rezolvarea acestei probleme și au generat un produs foarte eficient și anume Tutun Stop.

Cum te ajută acest produs să te lași de fumat și să nu apelezi la alte substitute

Pe piață au apărut – explică dr. Raiciu –  ca ciupercile după ploaie, o sumedenie de produse care se pretind eficiente. Există gumă, plasturi sau pilule cu nicotină, care le nu fac altceva decât să înlocuiască un rău cu un alt rău și să-i ofere fumătorului ”otravurile” fără de care acesta crede că nu poate să trăiască.

Nu sfătuiesc pe nimeni să opteze pentru acestea!

De fapt, dacă iei hotărârea de a te lăsa de fumat, te îndrepți spre pentru un stil de viață sănătos și pentru ca acțiunea să-ți reușească ia-ți aliați puternici din lumea vegetală, care au și calitatea de a ”repara” neajunsurile provocate de anii de consum.

Pornind de la toate aceste nevoi, prin suplimentul alimentar Tutun Stop cercetătorii de la HOFIGAL au creat un produs care inhibă dorința și diminuează urmările psihologice și fiziologice cu care organismul fumătorului se confruntă.

Cum acționează Tutun Stop?

”Prin asocierea extractelor din compoziţie – armurariu, cătină, lemn dulce, ardei,  trei frați pătați, zmeur și mentă – se realizează un fitocomplex cu rol important în ameliorarea simptomelor de sevraj tabacic şi revenirea la normal a funcţiilor metabolice ale organismului.

Produsul provoacă dezgust pentru tutun, ţigara nu va mai avea aroma obişnuită şi ajută la depăşirea cu brio a fazei de dependenţă.

Tutun Stop este util atât celor care reușesc să se lase de fumat dintr-o dată, cât și celor care reduc treptat numărul țigărilor.

Se administrează câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, în cure de minimum 3 luni, dar curele pot fi de mai lungă durată, de la caz la caz.

Ceaiul ecologic de cimbru completează acțiunea produsului Tutun Stop

Pentru o reușită deplină și accelerarea vindecării organismului de efectele nocive ale nicotinei, recomand ca Tutun Stop să se ia în asociere cu ceaiul ecologic de cimbru de la HOFIGAL, care îl completează perfect!

De ce spun acest lucru? Pentru că ceaiul de cimbru ameliorează tusea și spasmele, favorizează expectorația și contribuie de asemenea la dezinteresul față de țigară, fiind extrem de util în toate afecțiunile pe la care aparatul respirator al fumătorului este mai predispus, de la răceală, guturai, gripă până la bronșită, laringită, faringită, tuse, astm.”

Atât Tutun Stop cât și Ceaiul ecologic de cimbru pot fi achiziționate din farmaciile HOFIGAL din toată țara, din farmaciile partenere sau, cel mai simplu, pot fi comandate online, dând click aici:

cumpara-acum1-1

Interviu realizat de Andrada Dumitrache

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 1 =