Câștigătorul concursului AQUI AHORA – DESPOTIKO

Banner Film Experience

creatie DESPOTIKO

În perioada 10-19 mai 2014 s-a derulat concursul AQUI AHORADESPOTIKO.

Condițiile de participare au fost expuse aici: AQUI AHORA și DESPOTIKO îți oferă o superbă creație Swarovski.

Câștigătorul acestui concurs este Neacșu Constantin din Brașov.

Constantin, te felicităm pentru frumosul premiu! Sigur vei face fericită persona căreia i-l vei dărui!

Așteptăm la adresa de e-mail adriana.caranfil@aquiahora.ro datele corecte și complete pe care să îți expediem coletul.

Dragi prieteni,

Vă așteptăm în continuare, în număr cât mai mare, pe pagina AQUI AHORA, pentru o informație de calitate, o abordare diferită și pentru a vă bucura de premiile noastre.

Celor care vor participa la viitoarele concursuri ale AQUI AHORA, le  recomandăm  să urmeze întocmai pașii precizați în regulament dacă vor să se numere printre câștigători. În ciuda numărului mare de participanți, constatăm la fiecare concurs că din cauza neglijenței, sunt omise diverse elemente, precum postarea răspunsului corect în secțiunea cerută, netrimiterea listei de prieteni care au dat like și s-au înscris la newsletter, lipsa de activitate sau activitate parțială pe pagina AQUI AHORA, etc. 

IMPORTANT: Întrucât înscrierea la newsletter se face  cu un alt nume decât cel al contului de facebook, am solicitat lista cu adresele de e-mail ale prietenilor voștri, pentru a le putea valida. Mulți dintre participanți, în loc să trimită adresa contului respectiv, au trimis doar numele persoanei, ceea ce duce la descalificare,  deși au îndeplinit – total sau parțial – alte cerințe ale concursului. 

Rămâneți pe pagina AQUI AHORA! Vor urma noi concursuri extrordinare!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − eleven =