Celulita? Nu vreau să te mint!

Banner Film Experience

Cristina a visat să fie fotomodel de mică. A reușit! Contrar părerii celor mai mulți, că nu trebuie decât să fii dotat de la natură și atât, spune că a muncit enorm pentru asta. A învățat și vorbește curent italiana, engleza și franceza, și a avut deja mai multe contracte în străinătate. Cu banii pe care-i va strânge din cariera de fotomodel, visează să deschidă o agenție de impresariat pentru copiii cu talente excepționale din România.

Evident că prima preocupare a Cristinei este să se mențină în formă. Nu reușește să aibă întotdeauna grijă la ce mănâncă din cauza programului de lucru și a deselor deplasări în străinătate, dar nu ratează nici o programare la dermo-estetician. Motivul? Celulita.

’’Succesul în munca mea depinde de felul în care arăți. Știi, se zice că dacă ești foarte slabă nu faci celulită. Este un mit bineînțeles, ca multe altele ce circulă pe această temă. Faci celulită dacă și mama ta a avut, dacă treci prin schimbări hormonale, dacă nu faci sport deloc, dacă te-ai îngrășat mai mult decât este cazul pentru vârsta și înălțimea ta! M-am informat pentru că am pierdut un contract important din cauza problemelor cu celulita. Am suferit, am fost decepționată, am vrut să las baltă totul… dar după ce am vărsat râuri de lacrimi am realizat că trebuie să fac ceva mai mult! Înainte de atac am vrut să știu cât mai multe lucruri despre adversarul pe care urma să-l înfrunt’’, ne povestește Cristina despre lupta ei cu celulita. S-a programat la una dintre cele mai prestigioase clinici de sănătate/frumusețe din Austria, și ceea ce a aflat i-a schimbat aproape complet perspectiva.

Într-adevăr, perspectiva se schimbă dacă stai de vorbă cu specialiștii în dermato-estetică. Florica Munteanu, managerul DERMAVITAL,  ne descrie întreg tabloul acestui fenomen și ne spune că una din 3 femei care se prezintă la clinică, s-au decis să înfrunte celulita. ’’Nu vreau să mint pe nimeni pentru că n-aș ajuta pe nimeni în felul acesta, dar trebuie să spun că celulita în forma și cu frecvența cu care apare astăzi, este o problemă a femeii moderne. Desigur că femeile s-au confruntat cu această problemă dintotdeauna, dar astăzi întâlnim fenomenul la fetițe de 12-15 ani, care prezintă deja celulită în stadiu avansat! Astăzi este mai frecventă ca oricând, din cauză că pubertatea se instalează foarte devreme, ceea ce a modificat sub aspect hormonal statutul femeii. Nu facem mai deloc mișcare, nici acasă nici la sală, ca să activăm circulația sanguină și să favorizăm oxigenarea țesuturilor, în schimb suntem dispuse să dăm bani mulți pe creme minune, care în afară de faptul că ne golesc buzunarul nu ne ajută la nimic!’’

Într-adevăr, cremele nu produc nici o schimbare. Există o întreaga suită de produse care se lăfăie pe rafturile magazinelor și care ne promit marea cu sarea. Doar cremele cu retinol, ce au concentrație ridicată, pot produce ușoare îmbunătățiri dacă sunt aplicate prin masaj limfatic.. Dar pentru rezultate vizibile, de profunzime și de durată, care să redea sănătatea pielii și a corpului, trebuie mai mult de atât.

Cerem ajutorul Floricăi Munteanu și o rugăm să ne fie ghid în alegerea celei mai eficiente metode, în stare să producă rezultate vizibile pentru sănătatea pielii, pe termen lung. ’’Femeile vin la noi după ce au epuizat tot felul de metode auzite prin vecini, pe la televizor sau pe la prietene. De la zațul de cafea până la aplicarea de plasturi minune, femeile încearcă de toate, crezând că este suficient, dar de fapt, pierd timpul în care puteau acționa eficient și cu rezultate foarte bune! Celulita devine cu atât mai dureroasă și mai încăpățânată, cu cât se stadializează mai mult! Cu cât  ataci mai timpuriu și mai corect  cu atât vei putea ține fenomenul sub control mai bine! Noi obținem rezultatele dorite și de lungă durată cu Cellu M6. Este un aparat complex, realizat prin aportul eminențelor cenușii din mai multe domenii de intersecție cu frumusețea și sănătatea. Cum acționează? Mărește fluxul de sânge cu de 4-5 ori mai mult și crește fluxul limfatic. Acest efect se menține chiar și după ce ai plecat din cabinet și se întinde pe durata a 5-6 ore! În al doilea rând, sub acțiunea lui Cellu M6 întregul corp se relaxează atât de profund, încât permite terapiei să activeze țesuturile și fasciile, reorganizându-se întregul derm papilar pe suprafața pe care a acționat aparatul. Este ca și cum ai fi fost modelat de bisturiu, fără însă ca acesta să te atingă! Nu degeaba Cellu M6 a dobândit o reputație de nezdruncinat în rândul femeilor de oriunde, și se situează pe primul loc în lume ca armă împotriva celulitei. Aparatul are nenumărate întrebuințări în patalogia afecțiunilor legate de coloană, de stress, în  convalescență, pregătește sportivul pre și post-performanță, etc. ’’

Cristina folosește și ea aceeași metodă. Este extraordinar de mulțumită că a scăpat de o problemă care amenința să-i încheie cariera mai devreme decât și-ar fi dorit. O întreb cum a procedat concret.   ’’În perioadele când sunt acasă, în țară, fac ședințe cu Cellu M6, de două ori pe săptămână. În total 8-10 ședințe. Apoi fac la două sau trei săptămâni o singură ședință de întreținere, timp de 8-10 luni. După care mai fac un ciclu de 8-10 ședințe și tot așa. Nu numai că am scăpat de celulită,  dar s-a îmbunătățit calitatea pielii și am scăpat și de retenția de apă, cu care luptam cel puțin patru sau cinci zile în fiecare lună !’’

Prin urmare, ca să dispară celulita,  trebuie să faci să dispară și mulțimea de prejudecăți generate de subiect. În primul rând trebuie să ai un stil de viață echilibrat, în legătura cu care AQUI AHORA   te consiliază constant cu ajutorul celor mai buni specialiști, arătându-ți ce și cum să mănânci, câtă apă trebuie să bei și de ce. În al doilea rând, nu evita efortul fizic făcut moderat, dar permanent.  În al treilea rând, nu lăsa timpul să transforme celulita dintr-o problemă de estetică, așa cum e la primul stadiu, într-una dureroasă de sănătate, când ajunge la stadiile superioare.

Nu în ultimul rând, modul în care arăți este important pentru relația cu partenerul tău. Aspectul fizic sănătos, îngrijit și plin de vitalitate îți dă încredere în tine, de departe cea mai atrăgătoare calitate a unei femei!

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

9 Responses

 1. Am facut si eu cateva sedinte cu Cellu M6 ,la Kutee Constanta , si recunosc , rezultatul a fost admirabil

 2. (puiu)barbalata mirela says:

  Celulita este o problema pentru toate femeile. Daca nu suntem multumite de cum aratam nu vom fi pe deplin fericite, dar asta nu inseamna ca acum trebuie sa facem mari sacrificii ca sa aratam bine….. Personal nu cred in ideea aceasta. Conteaza enorm de mult regimul de viata, cel alimentar dar si viata de zi cu zi, dar mai ales, cred eu, si gena noastra.
  Sa imi fie cu iertare, nu vreau sa fiu pesimista sau rautacioasa, dar eu nu as indrazni sa ii atrag atentia unei femei chinuite ca trebuie sa aiba grija ce mananca pt ca va avea anumite probleme (printre care si celulita). Sunt convinsa ca toate ne dorim sa aratam bine pt noi si pt parteneri, dar cand nu iti poti permite…. Vad, din pacate, in jurul meu astfel de femei…..
  Ma opresc in a mai comenta…aici…legat de acest subiect

 3. Goleanu Anisoara says:

  Celulita este foarte inestetica,si eu ma confrunt cu ea.

 4. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  Pana acum, la varsta de aproape 31 de ani, m-am mentinut destul de bine (zic eu) si nu am avut vreodata probleme cu celulita, pentru ca sunt o persoana activa, atenta la ceea ce mananca. Conteaza foarte mult, mai presus de orice crema si tratament, stilul de viata pe care il ai. Si in fond, sunt de acord cu expresia conform careia “esti ceea ce mananci”.

 5. Goleanu Anisoara says:

  Toata viata luptam cu probleme estetice dar e bine, vrem sa fim atragatoare si acest lucru inseamna dragoste de viata!Celulita este o problema dar se gasesc solutii atunci cand vrem sa fim frumoase si sanatoase.

 6. spuma says:

  like regim si sport

 7. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

  Am auzit de eficacitatea lui Cellu M6 si sunte frm convinsa sa incerc si eu acest procedeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − 5 =