Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 45

Banner Film Experience

Câștigă produse românești de top pentru tine și familia ta!

Participă la concursul derulat în perioada 16 – 30 iunie și intră în posesia produselor pentru sănătate și frumusețe, oferite de HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor naturale din România!

AQUI AHORA și HOFIGAL te recompensează cu linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, la care se adaugă săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Va fi desemnat câștigător cel care:

  1. Este înscris la newsletter;
  2. Dă like paginii de facebook a AQUI AHORA aici și paginii Hofigal Oficial aici;
  3.  Completează în cel mai original mod afirmația: “Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că…”;
  4. Răspunde corect la întrebarea: “Ce produs de uz veterinar inaugurează compania Hofigal?”

Pentru ca răspunsurile voastre la punctele 3 și 4 să fie valide, vor fi scrise la finele acestui articol și NU pe pagina de Facebook a AQUI AHORA.

Vom aprecia cele mai îngrijite și originale răspunsuri. Vom comunica numele persoanei câștigătoare pe data de 1 iulie 2016.

Mult succes tuturor participanților!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

18 Responses

 1. Bosneag Flori says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal, pentru ca folosesc;Muguri de coacaz negru,Omega 3 & Omega 6 Vegetal,Spirulina, stiu cat sunt de eficiente . Hofigal lanseaza Bucoprotect, destinat animalelor de companie.O sa cumpar pentru animalutul meu.

 2. dumitrescu elena raluca says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru simplul fapt ca sunt naturale ,romanesti,sanatoase,ai incredere sa dai unui copil asemenea produse ,fara e/uri,fara coloranti,fara chimicale.
  Bucoprotect este produsul

 3. Marin Theodora says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că toate produsele sant rezultatul unei munci de echipa care garanteaza eficienta cat si siguranta folosirii acestora.
  Bucoprotect este produsul

 4. COSOR MARIA says:

  Am cacer de san si ovare si consum foarte multe suplimente pentru protectia ficatuluisi nu numai. Produsul destinat animalelor este bucoprotect.

 5. Voi an Domnica says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca le folosesc ,le cunosc si am incredere .

 6. Harapu liliana says:

  As vrea sa castig pentru ca m-am convins de eficacitatea produselor Hofigal si imi doresc sa folosesc o gama cat mai mare din produsele lor.Noul produs pt uz veterinar se numeste Bucoprotect.

 7. maria ene says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt naturale și corespund în totalitate normelor ecologice în vigoare.
  Bucoprotect este produsul Hofigal destinat animalelor de companie

 8. D says:

  1. Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt de calitate, eficiente, cu ingrediente naturale si rezultate foarte bune. Dintre produsele Hofigal pe care le-am folosit si am fost foarte multumita se numara: sapunul moale lichid vegetal Hofigal, balsamul de par cu coenzima Q10, samponul 5R, Supliform, gelul contur ochi de la Hofigal, Gelul antiacneic Acneogel – Hofigal, etc.

  2. Bucoprotect este produsul Hofigal destinat animalelor de companie si inaugurat de Hofigal la solicitarea medicilor de profil. Este un gel pentru igiena cavităţii bucale (caini,pisici). Produs pentru igienizarea cavitatii bucale a cainilor si pisicilor si pentru imbunatatirea sanatatii gingiilor

 9. Paula Maria says:

  1.As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca : 1) sunt produse naturale,iar eu folosesc exclusiv doar produse naturale ,incepand de la cosmetice,pentru igiena pana la mancare.
  2) sunt produse de calitate la un pret mai mult decat acceptabil, folosesc samponul 5R ,care imi da senzatia de racorire a scalpului,de altfel si balsamul este eficient ,imi lasa parul matasos si il descurca si multe alte produse care isi au locul in dulapul din baia mea.
  2. Bucoprotect este produsul Hofigal destinat animalelor de companie.

 10. 3.As vrea sa castig sa castig produsele Hofigal deoarece iubesc si cred in puterea plantelor.
  Hofigal este profilat pe extracte din plante,pe care,suferind de o boala autoimuna(lupus) le-am simtit puterea de regenerare si refacere a tesuturilor.
  4.Raspuns:BUCOPROTECT

 11. Tilica Luminita says:

  Erata;DRENOHEPAT

 12. Tilica Luminita says:

  As vrea sa castig fiindca sunt produse naturiste si cercetarea in plina dezvoltare alaturi de oameni devotati si consacrati acestui domeniu de activitate
  Paffy Husky Siberian
  RENOHEPAT cps.

 13. Tilica Luminita says:

  As vrea sa castig fiindca sunt produse naturiste si cercetarea in plina dezvoltare alaturi de oameni devotati si consacrati acestui domeniu de activitate
  Paffy Husky Siberian
  RENOHEPAT cps.

 14. Tilica Luminita says:

  As vrea sa castig fiindca sunt produse naturiste si cercetarea in plina dezvoltare alaturi de oameni devotati si consacrati acestui domeniu de activitate
  Paffy Husky Siberian
  RENOHEPAT cps.

 15. Sofica Mihaela says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal, pentru ca le folosesc si stiu cat sunt de eficiente si fara adaosuri nocive si sunt indragostita de ele. Hofigal lanseaza Bucoprotect, destinat animalelor de companie.

 16. sinca says:

  Bucoprotect produs pentru necuvatatoare

 17. Anca Rusu ( MUNTEANU) says:

  1) Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt opera de-o viata a unui om pasionat si profesionist – dr ing Stefan Manea- care le valideaza tocmai prin munca depusa pentru a le elabora, pentru sunt super eficiente si am testat mare parte dintre ele.
  2) Bucoprotect este produsul Hofigal destinat animalelor de companie pe care Misa mea, cea mai buna pisica din lume…il va testa in curand. Voi reveni cu parerea ei 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × four =