Croazierele, un produs turistic între 399 și 28.000 de euro

Banner Film Experience

 vas de croaziera

În 2015 s-a înregistrat o creştere totală de 14% pe piaţa românească de croaziere, comparativ cu anul precedent. Principalele destinaţii alese de români sunt Marea Mediterană, Scandinavia, capitalele Ţărilor Baltice, fiordurile norvegiene, Caraibe, America de Sud şi Alaska.

Este afirmația directorului general Croaziere.net, Ioan Băşea, care conduce singura agenţie din România specializată exclusiv în promovarea şi vânzarea croazierelor.

Conform spuselor sale cea mai scumpă croazieră de lux cu durata de 8 zile vândută s-a ridicat la 28.000 de euro, itinerariul cuprinzând vestul Mării Mediterane.

Cea mai accesibilă croazieră a costat 399 de euro plus taxe, pentru 8 zile pe Marea Mediterană, cabină interioară, în timp ce tariful mediu al unei croaziere, fără promoţii, se ridică la 700-800 de euro de persoană, fără taxe, pentru o croazieră de 8 zile – completează directorul general Ioan Bășea.

Topul porturilor unde se îmbarcă turiştii români cuprinde: Barcelona, Civitavechia, Veneţia, Genova, Savona, Amsterdam, Kiel, Hamburg, Copenhaga. 

În acest an, şi din portul Constanţa s-au îmbarcat pe vase de croazieră 383 de români, care au ales croaziere de 14 zile round-trip.

Sursa: Comunicat de Presă Croaziere.net

 

 

 

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. (puiu) barbalata mirela says:

    Nu stiu sa innot asa ca imi este frica sa merg cu un vas zile si nopti. Plus ca nu as da bani sa vad marea chiar daca ma opresc si in porturi. Daca am bani prefer sa merg la pas, sa vad zilnic cate ceva, sa-mi bucur ochii cu imagini minunate.
    Este adevarat, nu am fost niciodata intr-o croaziera pe mare si vorbesc in necunostinta de cauza. Dar…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + seven =