Fă și tu ce face Madonna: întinerire fără bisturiu!

Banner Film Experience

madonna-Viteza cu care tehnologiile avansate circulă prin lume este acum, mai mare ca oricând! Starurile dau tonul, lucru firesc, dealtfel! Sunt în grija celor mai buni consilieri medicali, de nutriție, de beauty, de fitness din lume. Sunt în fruntea segmentului de avangardiști care testează cele mai eficiente tehnologii în serviciul sănătății și al frumuseții.

Madonna, una dintre cele mai celebre vedete a tuturor timpurilor, folosește tehnologia cu oxigen hyperbaric pentru a arăta ca la 30 de ani!

Cum acționează și cum se obțin efectele aproape instantanee de întinerire? În ce constă și cum obținem accesul la acest tip de tratament?

Ne explică Olesia Rotaru, dermato-estetician la Dermavital, care lucrează cu această tehnologie: ’’Tratamentele faciale cu Oxijet Star-Intraceuticalis sunt, în acest moment, cea mai bună alegere pentru sănătatea și frumusețea pielii. Daca nu e sănătoasă și curățată în profunzime, într-un cadru perfect igienic și profesionist, pielea își pierde din vitalitate, lasă loc ridurilor, acneei, și deci, unei îmbătrâniri premature’’.

E adevărat că atunci când arăți bine ai mai multă încredere în tine, mai multe șanse să te angajezi mai convenabil, să placi celorlalți, să-ți găsești persoana iubită.

Florica Munteanu, specialist în bio-rezonanță dermato-cosmetică la Dermavital  ne lămurește în ce mod acționează oxigenul hyperbaric: ’’aparatul Oxijet Star are la bază o tehnologie germană extrem de evoluată, gândită să acționeze non-invaziv. De fapt, este un aparat medical folosit în Germania, inclusiv la administrarea de insulină, fără ace, copiilor bolnavi de diabet de tip 1. Prin acțiunea complexă pe care o permite această tehnologie în câmpul activității dermato-cosmetice, aspectul pielii se îmbunătățește imediat, fără durere, fără semne, fără nici un fel de cicatrici! Prin etapele parcurse de specialist, se eliberează fața de petele maronii, cuperoza, acnee sau urmele lasate de o acnee, ridurile de suprafață, și se reface ph-tenului. Se recomandă tratamentele cu oxigen hyperbaric înainte de o intervenție chirurgicală facială, pentru ca fața să arate mult mai bine, ulterior. Când faci această terapie investești în imaginea ta peste timp. Din păcate, timpul nu poate fi oprit, dar semnele timpului se pot corecta! De fapt, DERMAVITAL este locul în care este posibilă “o întâlnire între sănătate și frumusețe“.

Care este de fapt, mecanismul de acțiune al acestei tehnologii?

Olesia ne dă noi lămuriri: ’’OxijetStar folosește oxigenul hiperbaric în așa fel, încât se obțin aceleași efecte ca la injectarea cu acid hialuronic, fără să folosim acele! Prin substanțele pe care le împingem în piele, are loc procesul de regenerare și se grăbește refacerea celulară. Rezultatul se constată încă după prima ședință: o piele fină, riduri estompate, și un contur ferm al feței’’.

Care sunt principalele etape ale tratamentului?

 • microdermabraziunea cu cristale de corind, o tehnologie înalt igienică, diferită de cea folosită în marea majoritate a cabinetelor cosmetice obișnuite. Se efectuează un peeling mecanic foarte blând, complet neinvaziv, care elimină stratul cornos, încrustat, de la suprafața pielii și o pregătește pentru terapia cu oxigen hyperbaric;
 • terapia pe bază de oxigen hyperbaric înseamnă folosirea acestuia în stare pură, prin presiune, procedeu care curăță și vitalizează profund pielea;
 • folosirea unui ser special, care stimulează și întărește musculatura feței, elimină pungile de sub ochi și ridică întregul contur. În funcție de nevoile specifice ale pielii, se folosește lumina roșie sau cea albastră;
 • terapia pe bază de ioni negativi, supranumiți și ’’vitaminele aerului’’, deoarece stimulează creșterea producției de colagen și dă start proceselor de regenerare.

Prin acțiunea sinergică a tuturor pașilor protocolului cosmetico-terapeutic, substanțele active sunt transportate până în ultimul strat al pielii, la epidermă, unde formează un depozit de hidratare, permanent activ. Se declanșează procesul de însănătoșire a pielii și se stimulează auto-hrănirea acesteia. Efectul de luminozitate este instantaneu.

Cine are nevoie de acest tratament?

Femeile si bărbații deopotrivă, în primul rând din motive de sănătate a pielii, și în al doilea rând, din rațiuni de estetică. Începând cu vârsta de 30 de ani, pielea, mai ales dacă nu beneficiază de o îngrijire zilnică, se lasă! Producția de colagen începe să descrească chiar de la 20 de ani, și apar ridurile! De aceea, trebuie găsite căi de stimulare a generării acestui ’’lipici natural’’ care conferă fermitate celulelor și care este responsabil pentru modul în care arată pielea.

Tehnologia descrisă face parte din ritualul de frumusețe și îngrijire al unora dintre cele mai iubite vedete mondiale: Angelina Jolie și Brad Pitt, Jennifer Aniston, Tina Turner, Claudia Schiffer, și lista poate continua.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

8 Responses

 1. Goleanu Anisoara says:

  Madonna face sport si-si ia parteneri de viata mult mai tineri-imi place modul ei de a arata mai tinere!E…chiar atractiv!!!!

 2. ghelbere elena says:

  Vedetele care sunt in atentia publicului e si normal sa arate tinere si frumoase. Daca as avea bani tot nu as face asa ceva. Oameni de stiinta mai bine ar cauta o procedura care sa ne intinereasca inima si celelate organe ca sa putem trai cat de cat mai bine de la o anumita varsta.

 3. (puiu) barbalata mirela says:

  Mie mi-ar trebui un astfel de tratament pentru ca am un ten problematic (cuperoza) dar din pacate nu imi pot permite. Am incercat ani la rand tratamente prin medici dar degeaba. Nu contest eficienta unui astfel de tratament dar nu sunt Madona : )

 4. Diana G. says:

  Foarte interesant!

 5. Aghinitei Maria says:

  Da este un procedeu preferat de intinerire, dar si costa. Madona isi poate permite orice !

 6. Lamiita Durac says:

  Mi-ar placea din cand in cand un astfel de procedeu .

 7. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  am facut si eu la un salon o sedinta din acest tratament si pot spune ca rezultatele sunt spectaculoase si se vad imediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 5 =