‘’Prologul” – premiera mondială la Stockholm – vezi trailer

Banner Film Experience

Prologul-in regia-lui-Ștefan-Constantinescu Scurtmetrajul surprinde actul final al unei povești de iubire,  atunci când ultimele vorbe de dragoste au fost rostite,  iar acuzațiile și reproșurile s-au spus și ele.  Este începutul sfârșitului unei povești de dragoste.

Totul se întâmplă după ce Adrian – Andi Vasluianu – și Petra  – Cosmina Stratan – realizează că inevitabilul s-a petrecut: iubirea lor a murit.

Filmul surprinde ultimele spasme ale relației lor. Cât de mult durează până când doi oameni distrug tot ce a fost între ei?

Scurtmetrajul “Prologul”, în regia lui Ștefan Constantinescu va avea premiera mondială în cadrul “Stockholm Film Festival”, producția fiind inclusă în competiția oficială.

Evenimentul, ajuns la cea de-a 26 ediție se va desfășura până pe 22 Noiembrie.

Prologul” este al patrulea scurtmetraj dintr-o serie de șapte în care mă apropii de conceptul de intimitate în relațiile de iubire.

Intenția mea este să surprind situații în care cuplurile trăiesc un moment critic. Când se agață de clipe în care rutina lor zilnică se destramă și fundamentul relației lor este în pericol. Îmi propun să explorez distanța dintre idealurile noastre și realitatea dată încât să dezvălui baza fictivă a experiențelor noastre.

Cu “Prologul” am încercat să duc lucrurile un pic mai departe față de filmele mele anterioare. Am urmărit ca jocul actoricesc și imaginea să fie cât mai crudă cu putință, a declarat regizorul filmului Ștefan Constantinescu, cineast și artist român care trăiește și crează la Stockholm.

Trailerul poate fi urmărit aici: https://vimeo.com/145254073

Sursa Comunicat de Presa HiFilm Production


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

5 Responses

 1. Goleanu Anisoara says:

  Iubirea e o lupta continua. Nu lupti,nu ai! Valabil pentru orice altceva vrei sa ai si sa pastrezi in viata.

 2. ghelbere elena says:

  Dragostea dintre doua persoane este distrusa adesea de ele insele. Un mic impuls, poate din alta parte, si s-a declansat iadul.

 3. bulmoaga ana maria says:

  Merita vazut

 4. bulmoaga ana maria says:

  Interesant film

 5. (puiu)barbalata mirela says:

  De multe ori noi suntem cei care distrugem dragostea…..incet, incet, fara sa iti dai seama iar final ajungi sa te intrebi de ce si unde s a gresit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 5 =