România turistică în top 10 mondial datorită tarifelelor accesibile

Banner Film Experience

Castel RomaniaLonely Planet, unul dintre cele mai importante ghiduri turistice din lume, plasează România în topul celor mai bune destinaţii turistice din lume pentru anul 2015.

Clasificarea a fost determinată de oferta turistică raportată la preţ.

Florin Jianu, ministru de resort spune că intrarea României în top este o surpriză şi o premieră, țara noastră fiind considerată acum una dintre cele mai rentabile destinaţii. Bucureşti, Delta Dunării, dar şi satele medievale au fost date ca exemplu pentru tarifele accesibile.

În clasamentul celor de la Lonely Planet se mai află Tunisia, care ocupă primul loc  nu doar pentru exotismul său, ci și pentru serviciile excelente și preţurile mici.

În clasamentul “Best value destinations for 2015” se mai află Africa de Sud, Shanghai, Bali, Samoa, Portugalia, Uruguay, Taiwan şi Burkina Faso.

România creşte în potenţial turistic de la an la an prin îmbunătăţirea serviciilor şi promovarea zonelor de mare importantă turistică, iar acum sunt scoase în evidenţă şi exploatate chiar şi locurile mai puţin cunoscute, dar la fel de valoroase.

Articol scris de Raluca Nechita 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Dumitrescu Claudia says:

    Macar atat nu??Daca doar de rau auzim .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − 4 =