Supliformul – aliatul tău în combaterea celulitei

Banner Film Experience

Supliformul, aliatul tau in combaterea celuliteiCelulita este o problemă a femeii moderne, preocupată de aspect, dar și de sănătate.

Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice ne lămurește la ce vârstă și de ce apare celulita:  în aproximativ 25% din cazuri apare în perioada de menopauză, fapt cumva firesc pentru că odată cu vârsta încetinește metabolismul bazal iar depozitele de apă și grăsime din corp sunt mai greu de eliminat. Dar aproximativ 15% din cazuri se înregistrează în perioada de pubertate, în timpul ce restul cazurilor de până la sută la sută apar din cauza consumului de anticoncepționale, în timpul sarcinii și după aceea. Este lesne de observat că femeile, pe tot parcursul vieții lor, sunt predispuse la celulită, ceea ce ne arată că trebuie să ne îngrijim permanent cu produse adecvate, indiferent de vârstă.

HOFIGAL a efectuat o muncă de cercetare intensă și a creat un produs natural sub formă de gel și anume Supliform.

Ce conține acest gel care a luat punctaj maxim din partea consumatoarelor din România?

Îmi răspunde Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice: Extractul de iederă, castan, ardei iute și uleiurile esențiale reprezintă ’’secretul’’ acestui produs atât de apreciat. Pentru că am pus laolaltă substanțe bioactive complexe, am obținut o formulă care accelerează microcirculația sângelui la nivelul articulațiilor. Prin urmare, dacă îl folosești frecvent și nu ai încă celulită, vei reuși s-o previi, iar dacă ai deja celulită, vergeturi sau depuneri adipoase, vei îmbunătăți mult aspectul pielii pentru că gelul pune foarte bine în circulație sângele stagnant. Produsul conține și celebra capsaicină care ajută la eliminarea prin sânge a toxinelor acumulate în aceste depozite.

În general, atunci când vorbim de o celulită aflată într-un stadiu avansat, vorbim și de dureri ale picioarelor, de senzația de greutate sau de arsură la nivelul tălpilor, pe care o acuză multe femei, nevoite să facă față unui ritm alert de viață. Totodată  sunt multe meserii în care, femeie sau bărbat, ești nevoit să stai ore întregi în picioare, ceea ce face ca problemele circulatorii să se accentueaze. Apar capilarele rupte, vene îngroșate sau umflate, tromboflebitele.

Ce e de făcut?

Anca Daniela Raiciu vine cu lămuriri: Atunci când noi, cercetătorii de la HOFIGAL, am creat gelul Supliform ne-am gândit la o plajă de adresabilitate largă. Sănătatea picioarelor și a epidermului este în atenția noastră permanent. Din cauza climei, multe persoane din România acuză afecțiuni și dureri reumatismale. Supliform vine și în întâmpinarea acestor persoane pentru că datorită uleiurilor esențiale pe care le conține și a enzimelor din plante, menține tonusul pereților vaselor de sânge, redând funcționalitatea și elasticitatea venelor. În același timp, combate acțiunea radicalilor liberi și sedează ușor zonele pe care este aplicat, contribuind la un confort ridicat al persoanei.

Pentru a fi eficient, produsul se aplică în cure de 10 până la 20 de zile, de 1-3 ori pe zi, după duș. Se face un masaj blând, dar persistent al zonei respective. Imediat după aplicare vei avea o senzație de decongestionare și relaxare și un tonus ridicat.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

7 Responses

 1. Goleanu Anisoara says:

  Daca mai adaugi si putina miscare si o alimentatie adecvata,celulita va ramane o amintire!

 2. ghelbere elena says:

  Nu stiu de ce, dar am vazut multe fete tinere cu celulita. Inteleg sa ai celulita la 40, 50 de ani, dar la 20 de ani, nu mi se pare normal. Le vezi in fustite scurte, in pantaloni scurti, sunt frumoase pana la bust, dar cand privesti in jos te apuca groaza.

 3. Vape says:

  There your self will incorporate the decision in the direction of edit or delete them.

 4. suzana suzy says:

  Vreau sa va spun ca eu imi fac masaj in fiecare zi cu o crema Supliform si chiar functioneaza. nu crema face treaba ci masajul in sine. crema ajuta si ea dar sa nu ne asteptam la miracole daca doar o intindem pe piele si gata.

 5. Lamiita Durac says:

  Daca ma gandesc bine , cam cu toate problemele mentionate mai sus ma confrunt , as avea nevoie de el cu siguranta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 13 =