DEZVOLTARE PERSONALĂ

Mi se trage de la “ Fram, ursul polar”!

Mi se trage de la Fram, ursul polar
Comments (6)
 1. Lamiita Durac says:

  Cred ca daca noi le citim de mici povesti , cand inca ei nu stiu literele , vor prinde drag de povesti, vor deveni curiosi mai apoi sa descopere ei singuri farmecul lor

 2. ghelbere elena says:

  Multumesc pentru articol. Am fost si sunt o mare consumatoare de carti, am citit tot ce mi-a picat in mana. Feciorul meu imi seama mie. Si el citeste foarte mult. Nepotul e belea, cred ca v-am scris despre el. Nu citeste. L-am dus la teatrul pentru copiii, l-am dus intr-o librarie mare, l-am dus la biblioteca, nimic. El ma intreba daca mai stau mult ca trebuie sa ajungem acasa. Are numai de 10 la matematica, are 10 la gramatica, dar nu stie sa faca o compunere. La el totul se rezuma la lucruri care pot fi dovedite.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Biblioteca a fost si pentru mine un loc frumos! Am citi de la biblioteca scolii, a comunei si, mai tarziu, mi-am facut biblioteca proprie cu peste 4000 de carti.Daca noi, parintii, am citit mereu si am cumparat carti, fiica noastra a facut la fel. Citeste mult,este realizata profesional si suntem tare mandri de ea.

 4. Goleanu Anisoara says:

  Iubesc cainii de cand am citit “Colt Alb”- in clasa a II-a ,am primit-o ca premiu si apoi,am citit-o pe indelete si n-am uitat-o nici acum!

 5. (puiu) barbalata mirela says:

  Eheee, acolo ne petreceam timpul. Sau acasa. Citeam. La un moment dat citeam orice. Lectura facea parte din copilaria noastra.

 6. Goleanu Anisara says:

  Si pentru mine biblioteca era un loc frumos,nu aveam bani de carti si biblioteca imi alina setea de a citi.Cartile erau vechi,patate,rupte dar, nu conta! Pentru mine au fost cele mai dragi jucarii.Erau , din pacate, prea putine si ma duceam si la biblioteca din satul vechi si mai gaseam pe-acolo carti interesante.A fost o vreme minunata,povestile ma purtau in lumea in care orice sfarsit era frumos si orice inceput era promitator.Acum,mi-am mai sortat parerile,mi-am mai potolit visele frumoase dar, setea de a citi a ramas aceeasi. Si e bine,cartea iti alimenteaza visele dar, te ajuta si sa-ti traiesti viata frumos,sa pretuiesti oamenii dupa valoarea lor,sa vezi azurul cerului, dincolo de norii cenusii!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …