Anca Daniela Raiciu: noi producem un panaceu la îndemână pentru 100 de afecțiuni

Banner Film Experience

ienupar-tractul-urinar”Într-un singur caz nu recomand să se folosească ienupărul și mă refer la femeile însărcinate – în rest îl recomand cu maximă deschidere! – îndeamnă Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice, în preambulul pledoariei sale pentru aceste mici fructe de pădure care dau ginului gustul său inconfundabil.

Ienupărul, excelent în afecțiunile tractului urinar

Specialistul ne oferă în cele ce urmează, o serie de detalii legate de proprietățile medicinale ale ienupărului:

”Foarte des sunt întrebată de remedii eficiente pentru problemele tractului urinar, de care suferă o grămadă de persoane, îndeosebi femei. Usturimea și jena generate de acestea îi determină pe bolnavi să amâne tratarea.

Nu mai trebuie să fie așa!

Recomand ienupărul ca diuretic stimulant pentru toată cohorta de probleme de la acest nivel, fiind excelent în gută, dar și în reumatism, deoarece încurajează excreția acidului uric. Fiind o plantă aromatică este și un tonic pentru sistemul digestiv – precizează interlocutoarea noastră, acestea fiind doar o parte dintre afecțiunile care se tratează cu boabele acestui fruct.

La HOFIGAL noi am extras toate principiile active, din păcate puțin cunoscute ale acestei plante, și am realizat un produs cu o adresare medicinală largă, care se adresează la peste 100 de afecțiuni și mă refer aici la gemoderivatul din mlădițe de ienupăr cu acţiune hepatoprotectoare, antiseptică, antiinflamatorie, și de scădere a colesterolului un produs care-și dovedește eficiența și la nivelul aparatului renal. Stimulează scoaterea apei din țesuturi, curăță sângele și stimulează capacitatea autovindecătoare a ficatului. Practic este un vechi panaceu, regândit de către divizia de cercetare de la HOFIGAL ca un produs accesibil ca preț, ușor de folosit și de o deosebită eficiență.”

Cum se folosește ienupărul în mâncare?

Calitățile ienupărului nu se opresc aici – continuă argumentația dr.A.D.Raiciu. Este și un excelent condiment și având în vedere calitățile sale terapeutice recomand ca un borcănel cu boabe să nu lipsească din casa în care oamenii se hrănesc pentru a fi sănătoși fizic și psihic și nu doar pentru a potoli foamea.

Condimentele au proprietăți ezoterice, subtile și de aceea sunt slăvite în toate gastronomiile lumii. Despre ienupăr trebuie să vă spun că stimulează pofta de mâncare și dă un gust unic, original, oricărui preparat din carne, indiferent că este făcut din pui, porc, vită sau vânat. Încercați să-l adăugați în burgerii de casă, în cârnați, chiftele sau sarmale și o să vedeți că toată lumea o să remarce bogăția și originalitatea gustului. Pus în mâncărurile de carne dă gust, savoare și aduce sănătate! Încercați numai și o să vedeți că nu vă veți mai despărți de el! – ne asigură cu multă căldură interlocutoarea noastră.”mladite-de-ienupar---gemoderivat-monodoze-x-1-5-ml-122-1

De unde poate fi cumpărat gemoderivatul din mlădițe de ienupăr?

Acest produs poate fi cumpărat din farmaciile HOFIGAL din toată țara, din farmaciile partenere care comercializează produsele HOFIGAL sau poate comandat online chiar acum, dând click aici  prețul de 10.55.

cumpara-acum1-1

Acest produs are ca formă de prezentare monodoza de 1,5 ml, care se administrează de 2-3 ori pe zi diluată în puțină apă, înainte de mesele principale, cu sorbituri lente și reținerea cât mai mult timp în mucoasa bucală pentru favorizarea absorbției principiilor sale active.

Află mai multe despre Tratamentul natural al infecțiilor urinare, dând click aici. 

Articol scris de Ioana Dima


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + twenty =