Câștigătorul concursului AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 13

Banner Film Experience

În perioada 20 ianuarie – 30 ianuarie 2015AQUI AHORA și HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor de sănătate din România, au derulat un concurs al cărui premiu constă în linia completă de îngrijire a pielii –HOF.VIODANA, săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Câștigătorul acestei ediții este Anișoara Goleanu.

Felicitări, Anișoara!

În vederea expedierii premiului, te rugăm să trimiți datele tale de contact și numărul de telefon pe adresa adriana.caranfil@aquiahora.ro în cel mai scurt timp.

Cei ce sunt activi pe pagina de facebook și pe site-ul AQUI AHORA și între concursuri – prin like-uri, comentarii și share-uri – au o șansa de 3:1 să fie câștigătorii concursurilor viitoare, indiferent de temă.

Următorul concurs va începe pe 3 februarie 2015.

Înscrie-te, urmează pașii și fii tu câștigătorul!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

6 Responses

 1. Goleanu Anisoara says:

  Multumesc, Ovidia Roman!

 2. roman ovidia says:

  felicitari

 3. Goleanu Anisoara says:

  Multumesc frumos pentru premiu! Raman in continuare prietena dvs,pentru ca, deja , am capatat dependenta de Aqui Ahora.Dimineata, primul gand e la ce articole ati mai prezentat pentru discutii,incerc sa comentez la obiect si ma intereseaza subiectele abordate. Recomand prietenilor mei Aqui Ahora!

 4. Tolea Nicoleta says:

  felicitari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =