Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 34

Banner Film Experience

concurs-aqui-ahora-hofigal-editia-34Câștigă produse românești de top pentru tine și familia ta!

Participă la concursul derulat în perioada 5 – 13 ianuarie și intră în posesia produselor pentru sănătate și frumusețe, oferite de HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor naturale din România!

AQUI AHORA și HOFIGAL te recompensează cu linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, la care se adaugă săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Va fi desemnat câștigător cel care:

  1. este înscris la newsletter;
  2. dă like paginii de facebook a AQUI AHORA aici și paginii Hofigal Oficial aici;
  3. cel care ne trimite o fotografie cu cel mai frumos loc din orașul lui (sat, comună), realizată fie cu telefonul mobil, fie cu un aparat de fotografiat. Vom aprecia în plus dacă apari și tu în ea.

Pe toată perioada concursului Aqui Ahora – Hofigal, ediția 34 postarea va sta pe prima poziție în pagina noastră de Facebook. Tu nu trebuie să faci altceva decât să postezi poza ta la secțiunea comentariu, cu titlul “Pentru concurs Aqui Ahora-Hofigal, imagine din…”

Va fi premiată persoana care îndeplinește condițiile de la punctelele 1 și 2 și ne trimite cea mai frumoasă fotografie conform punctului 3. Câștigătorul va fi desemnat de către secretariatele Aqui Ahora și Hofigal. Vom comunica numele persoanei câștigătoare pe data de 14 ianuarie 2016.

Mult succes tuturor participanților!

NOTĂ: la concurs pot participa și prietenii AQUI AHORA care locuiesc în afara teritoriului României, cu condiția ca în cazul în care este declarat câștigător, să desemneze o persoana și o adresă de expediere din România.


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. barbalata mirela says:

    Super. Bravo pentru idee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + seventeen =