Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 42

Banner Film Experience

concurs-hofigal-42Câștigă produse românești de top pentru tine și familia ta!

Participă la concursul derulat în perioada 3 – 13 mai și intră în posesia produselor pentru sănătate și frumusețe, oferite de HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor naturale din România!

AQUI AHORA și HOFIGAL te recompensează cu linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, la care se adaugă săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Va fi desemnat câștigător cel care:

  1. Este înscris la newsletter;
  2. Dă like paginii de facebook a AQUI AHORA aici și paginii Hofigal Oficial aici;
  3. Completează în cel mai original mod afirmația: “Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că…”
  4. Răspunde corect la întrebarea: “Care sunt cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea?”

Pentru ca răspunsurile voastre la punctele 3 și 4 să fie valide, vor fi scrise la finele acestui articol și NU pe pagina de Facebook a AQUI AHORA.

Vom aprecia cele mai îngrijite și originale răspunsuri. Vom comunica numele persoanei câștigătoare pe data de 14 mai 2016.

Mult succes tuturor participanților!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

88 Responses

 1. Amarie Dorina says:

  Aș vrea să câstig produsele Hofigal datorită mai multor motive : să mă conving (pe gratis) că prezentarea/reclama facuta acestor produse corespunde realitatii, pentru a face o comparatie cu ceea ce folosesc eu, (fiindca o linie completa de ingrijire a pielii de la o companie de top in domeniul produselor naturale asigura o unitate/echilibru si coerenta a efectelor pozitive, fara riscul incompatibilitatii dintre produse de la companii/firme diferite). 2. Cele 5 plante otravitoare sunt: azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

  Reply

 2. Amarie Dorina says:

  Aș vrea să câstig produsele Hofigal datorită mai multor motive : să mă conving (pe gratis) că prezentarea/reclama facuta acestor produse corespunde realitatii, pentru a face o comparatie cu ceea ce folosesc eu, (fiindca o linie completa de ingrijire a pielii de la o companie de top in domeniul produselor naturale asigura o unitate/echilibru si coerenta a efectelor pozitive, fara riscul incompatibilitatii dintre produse de la companii/firme diferite). 2. Cele 5 plante otravitoare sant: azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

  Reply

 3. iftime alina mihaela says:

  as vrea sa castig produsele pentru ca nu cunosc aceasta gama de produse cosmetice si cum nu exista o alta posibilitate de a incerca o noua gama decat daca o castig, doar asa ma voi putea convinge de calitatea lor
  cele cinci plante otravitoare, bine cunoscute in lume sunt: leandrul, hortensia, tisa, dieffenbachia si azaleea

 4. Veres Cristina says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca astfel voi trai mai mult!

  Si acum vorbim despre cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea. Acestea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia, tisa si leandru.

 5. GEORGETA POPOVICI says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal deoarece sunt produse romanesti naturiste si atat de calitative si cu renume!
  Cele 5 plante otravitoare care pot provoca moartea AZALEEA, HORTENSIA, TISA, LEANDRU, DIEFFENBACHIA!

 6. Lilia says:

  Mi-as dori tare mult sa castig produsele Hofigal,pentru ca iubesc sanatatea oferita de Natura!!!Iar cele 5 plante otravitoare sant: azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 7. Renata says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca, sunt de calitate, naturale si le folosesc cu mare drag.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia, tisa si leandru.

 8. Draga Dragnea says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca stiu ca, Hofigal este un brand romanesc care ofera produse de calitate insa am incercat doar anumite suplimente alimentare dar nu si produsele oferite in acest concurs.
  Cinci plante otravitoare pot fi: aethusa cynapium, tisa, leandrul, dieffenbachia, strychnos nuix-vomica, matraguna.

 9. Bosneag Flori says:

  Imi doresc să câștig produsele Hofigal pentru faptul ca sunt produse exclusiv naturale,sunt de calitate.Spirulina este nelipsita din casa mea.Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt :azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 10. Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca, nu am avut ocazia sa le incerc pana acum si as vrea sa le incerce.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 11. Pana Nicolae says:

  Aș dori să câștig produsele Hofigal pentru faptul ca sunt produse exclusiv naturale,sunt de calitate,cu adevarat eficiente,sanatatea naturii iti este oferita de acest mare brand,Hofigal

 12. maria ene says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca, nu am avut ocazia sa le incerc pana acum si as vrea sa le incerce.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 13. Vochineci Victorita says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt naturiste ,pt ca am folosit produse Hofigal si am fost extrem de multumita si mi-as dori sa le castig pt mine si familia mea care le adora.Hofigal inseamna sanatatea si noi iubim sanatatea si vrem sa impartassim si cu prietenii nostrii cat de bune sunt aceste produse.Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 14. Murarasu Oana-Nicoleta says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca le-am incarcat si mi-au facut numai bine.
  Cele cinci palnte ortavitoare care pot provoca moartea sunt: azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 15. dumitrescu elena raluca says:

  As vrea ,mi/as dori si as fi foarte incantat sa castig aceste produse de la HOFIGAL nu pentru mine desi mi/ar place dar mi/ar face mare placere sa le castig pentru tatal meu ,ar fi un cadou super ,el este de cand ma stiu un iubitor de plante si produse naturiste ,multe ceaiuri ,creme si solutii facute de el prin cunostintele pe care le/a adunat citind despre plante ,aduna flori ,ierburi ,fructe si le depoziteza pentru iarna si noi decat ne folosim de ele ca la un mic plafar.
  Cele 5plante otravitoare care pot provoca moartea sunt azaleea,hortensia,dieffenbachia ,tisa si leandru

 16. Sorohan Adriana says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt imi plac foarte mult. Consum cateva gemoderivate ca mladite de zmeur si coacaz negru cand e nevoie sunt foarte eficace mi-au salvat echilibrul hormonal. De asemeni imi place si supliform care e foarte eficace impotriva celulitei si am descoperit ca e foarte bun si ca antiinflamator pentru durerea oaselor.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 17. Chezan Cristina says:

  As fii foarte fericita sa castig aceste produse in primul rand pentru ca sunt romanesti, in al doilea rand pentru ca sunt naturale si in al treilea rand pentru ca sunt si pentru copii. Cele 5 plante otravitoare care pot provoca moartea sunt: Azaleea, Hortensia, Dieffenbachia, Tisa si Leandru. Va multumim,

 18. visan gabriela says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt deschisa la tot ce e realizat profesionist, este garantat prin calitatea componentelor si ma atrage prin design ul ambalajului.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 19. HAUCA MIHAELA says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca din cate am citit, sunt de calitate. Recunosc ca nu le-am incercat pana acum, dar aceasta ocazie ar fi foarte buna pentru a face cunostinta cu produse autohtone, de calitate, care promit sa iti imbunatateasca sanatatea si sa promoveze frumusetea.

 20. Rotaru Gabriela Tatiana says:

  Aș dori să câștig produsele Hofigal pentru faptul ca sunt produse exclusiv naturale,sunt de calitate,cu adevarat eficiente,sanatatea naturii iti este oferita de acest mare brand,Hofigal .Recomand tuturor prietenilor mei sa incerce produsele Hofigal si astfel sa promovam cumpararea produselor romanesti,produse de calitate.Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 21. Butnaru Mihaela says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca am incredere in produsele romanesti in domeniul cosmeticii (si nu numai) si imi plac produsele naturiste. Sunt cele mai bune.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 22. Claudia Isabela Lungu says:

  “Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că imi daruiesc vitalitate…”
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 23. Ghita Elena says:

  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 24. Ghita Elena says:

  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt :
  Azaleea
  Hortensia
  Dieffenbachia
  Tisa
  As vrea sa castig produsele #Hofigal deoarece folosesc multe produse din aceasta gama fiindca sunt de calitate,îndeplinesc toate conditiile de igiena si nu imi permit sa le achizitionez chiar pe toate!

 25. Coman Monica Nicoleta says:

  As dori sa castig produsele Hofigal deoarece sunt potrivite pt mine si familia mea si sunt de calitate ,naturiste ,cu rezultate exceptionale.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 26. serban doinita says:

  cele 5 plante otravitoare sunt Azaleea, Hortensia, Dieffenbachia, Tisa si Leandru.

 27. DRAGOMIR DANIELA says:

  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca ele inseamna ptr mine sanatate si naturalete!Acestea ma fac sa ma simt din nou ca in copilarie,cand totul era curat si pur!Produsele si brandul prezinta incredere,ofera stabilitate,ai siguranta ca sunt bune si au efecte si beneficii vizibile.

 28. Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca am citit ca sunt de mare calitate ,foarte eficiente si tinand cont ca sunt naturale sunt produsele ideale pentru mine si familia mea Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 29. Mara Ardelean says:

  Îmi doresc produsele Hofigal
  Pentru că din natural
  Un mod de viață vreau să fac,
  Toxinele să atac,
  Și cu un ten mai radios
  Oglinda să-mi arate-un chip frumos.

  Brandu-acesta, Hofigal,
  E de-un ajutor real
  Pentru cei ce își doresc
  Natural și românesc
  Să trăiască, și firesc.

  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia, tisa si leandru.

 30. Harabagiu Elena says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt colacul meu de salvare.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 31. Pascu Lavinia Georgiana says:

  In primul rand, m-am abonat cu succes la newsletter si sunt foarte incantata de articolele pe care le-am gasit pe site-ul dumneavoastra. Ma bucur ca promovati o viata sanatoasa si dezvoltarea personala a noastra, a tuturor. De abia astept sa imi trimiteti noi articole pe email.
  In al doilea rand, as vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca din cate am citit, sunt de calitate si rar mai gasim asa ceva pe piata. Recunosc ca nu le-am incercat pana acum, dar aceasta ocazie ar fi foarte buna pentru a face cunostinta cu produse autohtone, de calitate, care promit sa iti imbunatateasca sanatatea si sa promoveze frumusetea, doar prin intermediul ingredientelor naturale. Sunt curioasa sa le incerc si sa duc mai departe vorba ca si Romania se lauda cu produse cosmetice naturale de calitate. Poate vor fi si altii incantati si nerabdatori sa le incerce.
  In ultimul rand, raspund si la intrebarea dumneavoastra: cele 5 plante otravitoare care pot provoca moartea sunt :
  Azaleea, Hortensia, Dieffenbachia, Tisa si Leandru.
  Mult succes in continuare!

 32. Sper sa îmi permiteți să mă înscriu, comm precedent nu mi.a fost postat și nu înțeleg motivul. Mulțumesc.

 33. Aș dori să câștig produsele Hofigal, pentru că am mare încredere în miracolele naturii și în puterea ei de vindecare, știu că Hofigal folosește tot ceea ce e mai bun din aceasta si nu m.a dezamăgit niciodată. Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 34. MATHE KAROLY says:

  imi place, like&share, tare imi place, bravo, felicitari.,particip.

 35. mirabela says:

  AS VREA SA CASTIG DEOARECE IMI PLAC FOARTE MULT SI LE FOLOSESC IN MOD CONSTANT .CELE 5 PLANTE OTRAVITOARE CARE POT PROVOCA MOARTEA SINT AZALEEA,DIEFFENBACHIA,TISA,LEANDRU,HORTENSIA

 36. vecerdea mirela says:

  As dori sa castig produsele Hofigal deoarece cred ca pentru a te simti bine trebuie sa ai grija de tine atat pe interior cat si pe exterior, iar produsele Hofigal sunt produse autohtone romanesti , naturale si mai ales de incredere !
  leandrul,Tisa,azaleea,hortensia si dieffenbachia sunt cele 5 plante otravitoare ce pot provoca moartea

 37. As vrea sa castig produse Hofigal pentru ca este pentru prima data cand aud despre aceasta marca..si am auzit multe la viata mea:)) deci, nu ma laud ca sunt o consumatoare fidela, dar sunt o curioasa din fire si experimentez multe produse cosmetice si de ingrijire ( naturale sau nu) pentru a-mi forma o parere subiectiva pe care sa o pot ulterior recomanda..
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru

 38. Marta says:

  As dori sa castig produse romanesti pentru ca imi iubesc corpul,pielea si merita ce-i mai bun.

 39. Popescu Cristina says:

  Hofigal inseamna sanatate si ceea ce imi doresc pentru familia si prietenii mei .
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt :
  Azaleea
  Hortensia
  Dieffenbachia
  Tisa
  Leandru

 40. Valentin Grigore says:

  As vrea sa câștig produsele Hofigal pentru ca Hofigal merita sa se intalneasca cu mine. Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 41. popa jan says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt naturale.Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 42. Matei Gabriela says:

  HOFIGAL= SANATATE, FRUMUSETE, NATURA,CALITATE! Sunt motivele pentru care iubesc si folosesc HOFIGAL!
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 43. Joita Maria Simona says:

  As vrea sa castig deoarece iubesc produsele naturale obtinute din plante medicinale!
  Plantele otravitoare sunt: azaleea, hortensia, dieffenbachia, tisa si leandru.

 44. Sin Elena says:

  AS VREA SA CASTIG DEOARECE IMI PLAC FOARTE MULT SI LE FOLOSESC IN MOD CONSTANT ,MAI ALES CEAIURILE SI COMPRIMATELE.CELE 5 PLANTE OTRAVITOARE CARE POT PROVOCA MOARTEA SINT AZALEEA,DIEFFENBACHIA,TISA,LEANDRU,HORTENSIA

 45. madalina crivat says:

  As dori sa castig produsele Hofigal deoarece sunt produse autohtone romanesti , naturale si mai ales de incredere !
  leandrul,Tisa,azaleea,hortensia si dieffenbachia sunt cele 5 plante otravitoare ce pot provoca moartea

 46. geanina says:

  As vrea sa câștig produsele Hofigal pentru ca sunt preferatele mele, știu că sunt de cea mai buna calitate, iubesc sa fiu sănătoasă iar Hofigal înseamnă sănătate.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt :
  Azaleea
  Hortensia
  Dieffenbachia
  Tisa
  Leandru

 47. Ion Nicoleta irena says:

  le 5 plante otarvitoare sunt :azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa și leandru.

 48. Ion Nicoleta irena says:

  le 5 plante otarvitoare sunt :azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa și leandru.

 49. Ion Nicoleta irena says:

  cele 5 plante otravitoare sunt :azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa și leandrul

 50. Alexandra Pop says:

  As dori sa castig produsele Hofigal pentru ca am tot auzit de popularitatea acestor produse naturiste , insa nu am avut placerea de a le incerca inca.Totodata trebuie sa incurajam productia produsele romanesti 🙂 .
  Cele 5 plante otravitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea , hortensia , dieffenbachia , tisa si leandru.

 51. as vrea sa cistig produsele Hofigal pt ca am auzit ca sunt de calitate si multe reclame tv as vrea sa incerc si daca dau rezultate anut si pretenii. Iar cele 5 plante otravitoare : hortensia, azalea, dieffenbachia,tisa si leandru.

 52. tender carmen marilena says:

  “Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că apreciez din adolescenta brandul Hofigal,atat produsele cosmetice cat si suplimentele naturiste.Sunt curioasa de noua gama,sper sa se ridice pe masura asteptarilor”
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 53. Alexandra says:

  Mi-as dori sa cistig produsele Hofigal pentru ca sunt produse cu ingrediente naturale si facute de firma romaneasca de prestigiu.Cele 5 plante otravitoare care pot provoca moartea: leandru,hortensia,dieffenbachia,azaleea,tisa

 54. Dogaru Goncea Anelia says:

  As vrea sa castig produsele hofigal pentru ca am in dotare una bucata fiica, un bucata nora( in devenire ) , una bucata fiu , toti trei adolescenti efervescenti , ce ridica stafeta sus ,cand vine vorba de viata sanatoasa , produse naturale, branduri romanesti consacrate , cu nume si renume binemeritat si as vrea sa-i surprind , in cel mai placut mod, daruindu-le produse de cea mai buna calitate. Stiinta si miracolul medicinei naturale se regaseste in minunatele produse marca HOFIGAL!Eu personal am avut privilegiul de a incerca 3 dintre produse acum vreo 2 ani si va spun, cu mana pe inima ca este o investitie ce merita fiecare banut.
  Leandru , tisa, hortensia, azaleea si dieffernbachia sunt cele 5 plante otravitoare ce provoaca moartea.

 55. As vrea sa castig prousele Hofigal pentru ca sunt produse naturiste, din plante ecologice cu multe beneficii asupra pielii , fara efecte adverse. Hofigal este o firma romaneasca , cu prestigiu, iar produsele sunt de calitate. Cele 5 plante otravitoare sunt : leandru, azaleea, hortensia, tisa si dieffenbachia.

 56. Nitu Elena says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că iubesc plantele si ma tratez naturist. Am renuntat sa folosesc tratamente din farmacie. Dumnezeu sa va binecuvinteze,sa va dea putere si intelepciune sa ajutati toti romanii cu tratamente romanesti pentru buzunarul fiecaruia. Mult succes si multe impliniri ! Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt :
  Azaleea
  Hortensia
  Dieffenbachia
  Tisa
  Leandru

 57. Aluculesei Brindusa says:

  -As vrea sa castig produse Hofigal deoarece sunt produse naturale,obtinute din plante medicinale si și corespund în totalitate normelor ecologice în vigoare.
  -Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt :
  Azaleea
  Hortensia
  Dieffenbachia
  Tisa
  Leandru

 58. Ababei Dan says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt curios cum sunt,nu le-am incercat pana acum.Cele 5 plante cu pricina sunt:azaleea,tisa,leadrul,dieffenbachia,hortensia.

 59. Popescu says:

  As vrea sa câștig produsele Hofigal pentru ca sunt preferatele mele, știu că sunt de cea mai buna calitate, iubesc sa fiu sănătoasă iar Hofigal înseamnă sănătate.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt :
  Azaleea
  Hortensia
  Dieffenbachia
  Tisa
  Leandru

 60. APOSTOL VIORICA says:

  As vrea sa cistig produsele Hofigal pentru ca sunt produse cu ingrediente naturale si facute de firma romaneasca de prestigiu,stiu ca sunt de calitate pentru folosesc multe dinte ele demult,si as vrea cu timpul ca eu si familia mea sa le incercam pe toate de la Hofigal .Cele 5 plante frumoase dar otravitoare care pot provoca moartea sunt:azaleea,hortensia,dieffenbachia,tisa si leandrul.

 61. serban zaharia says:

  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt :
  Azaleea
  Hortensia
  Dieffenbachia
  Tisa
  Leandru

 62. serban zaharia says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că vreau si pot

 63. Carmen Cogean says:

  As dori produsele Hofigal deoarece sunt naturale.Cele 5 plante otravitoare sunt:hortensia,azaleea,dieffenbachia,leandru si tisa.

 64. Georgiana says:

  As vrea sa câștig produsele Hofigal pentru ca, sunt de buna calitate și naturiste. Toate prietenele mele le folosesc. Le iubesc. Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt următoarele :azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa și leandru.

 65. Diana says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal, deoarece contin substante hidratante naturale, care nu aduc decat beneficii pentru sanatatea pielii, o hranesc si o catifeleaza.
  Cele cinci plante otravitoare care pot provoca moartea sunt: azaleea, hortensia, dieffenbachia, tisa si leandrul.

 66. Condruz Ileana says:

  As vrea sa castig produse Hofigal pentru ca sant de buna calitate. Cele 5 plante otravitoare care provoaca moartea sant ,hortensia azaleea dieffenbachia si leandru.

 67. Bleotu Macrina says:

  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt :
  Azaleea
  Hortensia
  Dieffenbachia
  Tisa
  Leandru
  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca sunt sunt produse naturale,de calitate,obtinute in urma cercetarii stintifice si la preturi accesibile.

 68. Vasilica MOTOC says:

  Caut numai produsele Hofigal de mulți ani, am încredere, de câte ori am ocazia urmăresc pe domnul Manea și l ascult cu multa atenție.
  Plantele frumoase dar otrăvitoare sunt. Leandrul , tisa , azaleea, hortensia, și dieffensachia ( din poștari de, ne Raiciu

 69. becheru adelina larisa says:

  Mi-aș dori enorm să câștig aceste produse,pentru ca luna aceasta este ziua sotului si a băiețelului nostru.le-aș face un cadou ,,românesc,, si plăcut.in plus,toată familia am avea parte de produse de calitate.părerea mea,este ca cele 5 plante ce pot provoca moartea sunt : leandrul,Tisa,azaleea,hortensia si dieffenbachia.
  Bafta tuturor,si mie,de altfel.:))

 70. Iancu Lubita says:

  Îmi doresc sa castig produsele Hofigal pentru ca sunt produse romanesti,naturale si de foarte buna calitate
  Cele 5plante otravitoare sunt:azaleea,hortensia,tisa,leandru si dieffenbachia

 71. vasile simona says:

  s vrea sa câștig produsele Hofigal pentru ca sunt preferatele mele, știu că sunt de cea mai buna calitate si sunt foarte bune , hidratante si cu ingrediente naturale
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt :
  Azaleea
  Hortensia
  Dieffenbachia
  Tisa
  Leandru

 72. vasile simona says:

  s vrea sa câștig produsele Hofigal pentru ca sunt preferatele mele, știu că sunt de cea mai buna calitate, iubesc sa fiu sănătoasă iar Hofigal înseamnă sănătate.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt :
  Azaleea
  Hortensia
  Dieffenbachia
  Tisa
  Leandru

 73. Radu Mariana says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal, pentru ca intreaga familie sa foloseasca aceste produse si sa nu-mi mai foloseasca produsele mele.Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia,dieffenbachia,tisa si leandru.

 74. Predescu Liviu says:

  As vrea sa câștig produsele Hofigal pentru că naturalul este unic si nu poate fi substituit prin sinteze chimice. Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, Tisa, Leandru și dieffenbachia.

 75. filimon ioana violeta says:

  Sufar de o boala autoimuna(lupus)de cca 8 ani,sant dependenta de cortizon si imunosupresie,care Au efecte ad erse foarte multe,de aceea tratamentele naturiste sant o mana cereasca si un tratament necesar pt a atenua efectele alopatelor.
  Cele 5 plante otravitoare:tisa,azaleea,hortensia,dieffenbachia,leandrul.

 76. candrea nadia says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca sunt cele mai potrivite pentru mine!
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.
  abonata: new_nadiabios@yahoo.com

 77. VASILESCU ADRIAN VALENTIN says:

  “Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că in general folosesc produse naturiste.Totodata,cred ca sunt de calitate si eficiente.Daca le castig le voi darui sotiei,ea fiind la randul ei fana naturistelor,asa ca ii voi face o surpriza placuta.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 78. MOROSANU DANIELA CORNELIA says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal,pentru ca sunt naturiste,cred ca sunt de calitate,inca nu le-am incercat dar as fi incantata.De obicei folosesc doar produse naturiste.Si vreau sa fiu frumoasa si sanatoasa in acelasi timp.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 79. Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt :
  Azaleea
  Hortensia
  Dieffenbachia
  Tisa
  Leandru

 80. enache nicoleta says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt naturale.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 81. Constantin Marina Carmen says:

  As vrea sa câștig produsele Hofigal pentru ca sunt preferatele mele, știu că sunt de cea mai buna calitate, iubesc sa fiu sănătoasă iar Hofigal înseamnă sănătate.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt :
  Azaleea
  Hortensia
  Dieffenbachia
  Tisa
  Leandru

 82. nicolici csenia says:

  3. As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca acestea includ tot ce are natura mai bun de oferit!
  4. Cele 5 plante otravitoare care pot provoca moartea sunt: azaleea, hortensia, dieffenbachia, tisa si leandrul.

 83. caragui valentin says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca nu am avut ocazia sa le incerc pana acum si mi-ar fi de folos….
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 84. ficea walter says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca le-a incercat toata familia si incercam sa consumam cat mai multe cosmetice naturiste si totodata vreau sa imi incurajez apropiatii sa le incerce.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 85. ficea olimpia says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca incerc sa folosesc cat mai multe cosmetice naturiste si totodata vreau sa imi incurajez apropiatii sa le incerce.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

 86. ficea adina says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca sunt o mare fana si consumatoatre de cosmetice naturiste si totodata vreau sa imi incurajez apropiatii sa le incerce.
  Cele 5 plante otrăvitoare care pot provoca moartea sunt : azaleea, hortensia, dieffenbachia,tisa si leandru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − 10 =