Deschiderea oficială a Body Mind Spirit EXPO 2016 – cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe,19-20-21 Februarie, Sala Palatului, București

Banner Film Experience

body-mind-spiritÎncepând de vineri, 19 Februarie, în București, la Sala Palatului, se deschide expoziția Body Mind Spirit EXPO, evenimentul anului în materie de dezvoltare persoanală, sănătate și frumusețe.

Vino pe 19, 20 și 21 Februarie la Sala Palatului din București să celebrăm împreună sănătatea pe toate cele trei planuri: corp, minte și spirit în trei zile pline de armonie și optimism.

Invitații speciali ai acestei ediții:

Alexandru Pârgaru, supranumit copilul diamante sau copilul lui Dumenezeu, te așteaptă în fiecare dintre cele trei zile la standul său din cadrul expoziției precum și la conferințele sale din zilele de Vineri, 19 Februarie și Sâmbătă, 20 Februarie intitulate  ”De la întuneric la lumină, de la moarte la viața veșnică”.

Rita Mureșan te invită Vineri, 19 Februarie la conferința “Terapia cu îngeri, Anul 2016, anul schimbărilor”.

Camelia Pătrășcanu susține Sâmbătă, 20 Februarie, în cadrul Body Mind Spirit EXPO, conferința “Destinul alternativ”.

Oreste Teodorescu și Doru Bem te invită Duminică, 21 Februarie, în ultima zi a expoziției, să asiști la conferința “Omul nemuririi și Sensurile Vieții”.

Descoperă acum toate temele conferințelor gratuite de la Body Mind Spirit, susținute de speakeri de înalt prestigiu și invitați speciali, disponibile pe site-ul expozitiei, unde continuă înscrierile gratuite pentru participarea la workshop-uri.

Alimente bio, produse de îngrijire, cure naturiste, puterea de vindecare a plantelor, suplimente alimentare naturale, cure de detoxifiere, cărți spirituale și dedicate dezvoltării personale, uleiuri presate la rece, terapii complementare, cosmetice naturale, produse apicole, dulciuri bio, pietre și cristale terapeutice, muzică de relaxare și multe altele te așteaptă să le descoperi doar  la Body Mind Spirit EXPO.

Profită timp de trei zile de ofertele, promoțiile și concursurile organizate de expozanții acestei ediții exclusiv pe perioada evenimentului și relaxează-te în cadrul expoziției asistând la demonstații, workshop-uri, momente artistce și conferințe.

Nu pierde nici concursul organizat pe pagina oficială de facebook a evenimentului, care îți poate aduce un voucher de cumpărături în cadrul expoziției: facebook.com/bodymindspiritexpo.ro

Programul expozițional, programul conferințelor și al momentelor artistice precum și alte informații utile sunt disponibile pe site-ul expoziției www.bmse.ro.

În weekendul 19-21 Februarie Bucureștiul devine capitala stării de bine, nu pierde ocazia de a te desprinde de ritmul cotidian alert și obositor pentru trei zile în care cuvântul de ordine este relaxarea.

Comunicat de presă Body Mind Spirit

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Barbalata (Puiu) Mirela says:

    Interesant. Fericiti cei de acolo. Bravo. Tineti-o tot asa.
    Multa bafta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + ten =