Good people – Oameni buni – vezi trailer

Banner Film Experience

aqui-ahora-good-people Dacă tu ai găsi  o geantă cu 400.000 de dolari, și ai avea șansa de a-ți schimba întreaga viață, ce ai face?

Aceasta este dilema cuplului Tom și Anna Wright – interpretați de James Franco și Kate Hudson.

Cei doi provin din Chicago,  dar se stabilesc la Londra în speranța unui nou început. Alungați din Statele Unite de recesiune, dar și pentru că au primit o moștenire, cei doi plănuiesc să-și întemeieze o familie frumoasă și un viitor reușit.

Din nefericire casa – căci despre o casă este vorba – are nevoie de renovări masive și costisitoare. Numai că cei doi o duc prost cu banii, iar Tom are mai degrabă slujbe temporare și prost plătite.  

Nici copiii nu se grăbesc să apară în viața lor, iar Anna își dorește cu ardoare să să meargă la o clinică de fertilizare, însă lipsa banilor o împiedică.

Viața li se schimbă complet atunci când chiriașul ce locuia în subsolul casei este găsit mort într-o seară. Cei doi anunță poliția care constată că este vorba despre un traficant de droguri, implicat într-o rețea care răspândea crima și teroarea.

Dar ceea ce le condimentează, și în cele din urmă le schimbă complet viața, este descoperirea, în tavanul fals al camerei chiriașului, a unei  genți pline cu bani. Dacă inițial se gândesc să anunțe poliția, ulterior cedează tentației de a cheltui din neprevăzuta comoară, ispitiți de posibilitatea de a avea casa și familia la care au visat.

Tom plătește ratele ipotecii, iar Anna începe un tratament de fertilizare. Sunt însă bani murdari, proveniți din fărădelegi, așa că începând din acest moment, lucrurile scapă de sub control, acțiunea prinde viteză și totul devine sângeros.

Atmosfera devine brusc întunecată, pelicula dobândește tonuri de mov-violet și nu lipsesc scenele extrem de violente.

10 puncte pentru coloana sonoră de închidere a filmului, interpretată de Serena Ryder,  și pe care o poți asculta aici.

Este un film de acțiune care îți poate umple o după-amiază tihnită cu ceva adrenalină.

Urmărește trailerul filmului aici.

 

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

15 Responses

 1. Rodica Granpier says:

  O tema interesanta,un film plin de adrenalina!

 2. Aghinitei Maria says:

  Good people este un film de actiune cu andrenalina.Cuplul de americani: Tom si Annna, gasind o geanta cu 40.000 $, au dat apoi numai de necazuri !Un film bun pe care am sa-l vad. Banii nemunciti iti aduc necazuri, mai ales ca banii gasiti de cuplul de americani, sunt ai unui mafiot si coalitii lui au vrut sa-i recupereze. Ce ma mira este faptul ca acest cuplul a venit in Anglia din SUA, unde era recesiune! Curios , dar asa o fi fost !

 3. Aghinitei Maria says:

  Cplul de americani: Tom si Annna, gasind o geanta cu 40.000 $, au dat apoi numai de necazuri !Un film bun pe care am sa-l vad. Banii nemunciti iti aduc necazuri, mai ales ca banii gasiti de cuplul de americani, sunt ai unui mafiot si coalitii lui au vrut sa-i recupereze. Ce ma mira este faptul ca acest cuplul a venit in Anglia din SUA, unde era recesiune! Curios , dar asa o fi fost !

 4. Agache Lucica says:

  Un film bun de actiune,crima si thriler.Tom si Ana au mari probleme financiare.Intorcandu-se acasa intr-o seara gasesc chiriasul mort,avand langa el o valiza cu bani.Cei doi avand mari datorii nu gandesc de unde ar putea proveni acei bani sau ai cui sunt,folosesc banii pentru a-si rezolva problemele personale.Asa atmosfera devine intunecata si apar scenele de violenta.De aceia nu este bine sa fii lacom,ca acest lucru nu duce la bine.

 5. kamy kamytza says:

  A fost un film foarte interesant chiar daca cei de aici spun ca nu a fost frumos. Destula actiune o poveste buna si un final fericit. Merita vazut !

 6. Aghinitei Maria says:

  Un film bun pe care am sa-l vad, dar nu cred ca banii nemunciti iti aduc necazuri, ci cei murdari, fiindca desigur banii gasiti de cuplul de americani, fiind ai unui mafiot, coalitii lui au vrut sa-i recupereze. Ce ma mira este faptul ca acest cuplul a venit in Anglia din SUA, unde era recesiune! Curios , dar asa o fi fost !

 7. Agache Lucica says:

  Filmul Good People-Oameni Buni ofera adrenalina prin actiunea oferita de actorii James Franco,Kate Hudson si Tom Wilkinson,in regia lui Ruben Genz.Din acest film putem ajunge la concluzia ca lacomia nu duce la nimic bun.

 8. roman ovidia says:

  Good People – Oameni Buni este un film de actiune,crima si thriller 2014 in regia lui Henrik Ruben Genz,in film joaca James Franco, Kate Hudson, Tom Wilkinson

 9. Agache Lucica says:

  Un film de actiune ce iti poate umple o dupa-amiaza tihnita cu ceva andrenalina.Goana dupa bani,castigati din munca necinstita nu duc la bine.

 10. roman ovidia says:

  Un cuplu Tom si Anna locuiesc la periferia orasului Londra.Ei au niste probleme financiare foarte mari fiind bagati in datorii pana peste cap.Intr-o seara cand se intorc acasa ei il gasesc pe chiriasul lor mort in urma unei supradoze de droguri.Langa el Tom si Anna gasesc o valiza plina cu banii ce le ajunge pentru a scapa de datorii, dar banii aceia apartin unui dealer de droguri care este disperat pentru a-si recupera banii.De aici incep problemele celor doi Tom si Anna… UN SUPER FILM

 11. suzana suzy says:

  Dupa ce cuplul isi pierdusera speranta ca isi vor putea indeplini visul de a avea o casa unde sa isi intemeieze o familie, au aflat ca vecinul din apartamentul de sub ei a fost ucis si a lasat in urma o avere de 400.000 $.

 12. suzana suzy says:

  Lacomia banilor si banii nemunciti ne aduc in astfel de situatii !

 13. Goleanu Anisoara says:

  Filmul este un avertisment,un apel sa nu folosim bani nemunciti.Depinde de fiecare cum intelege acest avertisment. Unii pot sa-l ignore,altii nu!

 14. suzana suzy says:

  Cuplu Tom si Anna care locuiesc la periferia orasului Londra, ei avand probleme financiare ii aduc la disperare si uite asa ii urmareste ghinionul , ceea ce intalnim si in ziua de azi . Multumim pentru descriere !

 15. Tolea nicoleta says:

  Filmul îl recomand căci are acea scânteie dorită de public la astfel de genuri precum și multă adrenalină oferită de cele două personaje interpretate de Franco și Hudson, un cuplu care a știut să facă atmosferă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 2 =