LIFESTYLE

Good people – Oameni buni – vezi trailer

Comments (15)
 1. Tolea nicoleta says:

  Filmul îl recomand căci are acea scânteie dorită de public la astfel de genuri precum și multă adrenalină oferită de cele două personaje interpretate de Franco și Hudson, un cuplu care a știut să facă atmosferă.

 2. suzana suzy says:

  Cuplu Tom si Anna care locuiesc la periferia orasului Londra, ei avand probleme financiare ii aduc la disperare si uite asa ii urmareste ghinionul , ceea ce intalnim si in ziua de azi . Multumim pentru descriere !

 3. Goleanu Anisoara says:

  Filmul este un avertisment,un apel sa nu folosim bani nemunciti.Depinde de fiecare cum intelege acest avertisment. Unii pot sa-l ignore,altii nu!

 4. suzana suzy says:

  Lacomia banilor si banii nemunciti ne aduc in astfel de situatii !

 5. suzana suzy says:

  Dupa ce cuplul isi pierdusera speranta ca isi vor putea indeplini visul de a avea o casa unde sa isi intemeieze o familie, au aflat ca vecinul din apartamentul de sub ei a fost ucis si a lasat in urma o avere de 400.000 $.

 6. roman ovidia says:

  Un cuplu Tom si Anna locuiesc la periferia orasului Londra.Ei au niste probleme financiare foarte mari fiind bagati in datorii pana peste cap.Intr-o seara cand se intorc acasa ei il gasesc pe chiriasul lor mort in urma unei supradoze de droguri.Langa el Tom si Anna gasesc o valiza plina cu banii ce le ajunge pentru a scapa de datorii, dar banii aceia apartin unui dealer de droguri care este disperat pentru a-si recupera banii.De aici incep problemele celor doi Tom si Anna… UN SUPER FILM

 7. Agache Lucica says:

  Un film de actiune ce iti poate umple o dupa-amiaza tihnita cu ceva andrenalina.Goana dupa bani,castigati din munca necinstita nu duc la bine.

 8. roman ovidia says:

  Good People – Oameni Buni este un film de actiune,crima si thriller 2014 in regia lui Henrik Ruben Genz,in film joaca James Franco, Kate Hudson, Tom Wilkinson

 9. Agache Lucica says:

  Filmul Good People-Oameni Buni ofera adrenalina prin actiunea oferita de actorii James Franco,Kate Hudson si Tom Wilkinson,in regia lui Ruben Genz.Din acest film putem ajunge la concluzia ca lacomia nu duce la nimic bun.

 10. Aghinitei Maria says:

  Un film bun pe care am sa-l vad, dar nu cred ca banii nemunciti iti aduc necazuri, ci cei murdari, fiindca desigur banii gasiti de cuplul de americani, fiind ai unui mafiot, coalitii lui au vrut sa-i recupereze. Ce ma mira este faptul ca acest cuplul a venit in Anglia din SUA, unde era recesiune! Curios , dar asa o fi fost !

 11. kamy kamytza says:

  A fost un film foarte interesant chiar daca cei de aici spun ca nu a fost frumos. Destula actiune o poveste buna si un final fericit. Merita vazut !

 12. Agache Lucica says:

  Un film bun de actiune,crima si thriler.Tom si Ana au mari probleme financiare.Intorcandu-se acasa intr-o seara gasesc chiriasul mort,avand langa el o valiza cu bani.Cei doi avand mari datorii nu gandesc de unde ar putea proveni acei bani sau ai cui sunt,folosesc banii pentru a-si rezolva problemele personale.Asa atmosfera devine intunecata si apar scenele de violenta.De aceia nu este bine sa fii lacom,ca acest lucru nu duce la bine.

 13. Aghinitei Maria says:

  Cplul de americani: Tom si Annna, gasind o geanta cu 40.000 $, au dat apoi numai de necazuri !Un film bun pe care am sa-l vad. Banii nemunciti iti aduc necazuri, mai ales ca banii gasiti de cuplul de americani, sunt ai unui mafiot si coalitii lui au vrut sa-i recupereze. Ce ma mira este faptul ca acest cuplul a venit in Anglia din SUA, unde era recesiune! Curios , dar asa o fi fost !

 14. Aghinitei Maria says:

  Good people este un film de actiune cu andrenalina.Cuplul de americani: Tom si Annna, gasind o geanta cu 40.000 $, au dat apoi numai de necazuri !Un film bun pe care am sa-l vad. Banii nemunciti iti aduc necazuri, mai ales ca banii gasiti de cuplul de americani, sunt ai unui mafiot si coalitii lui au vrut sa-i recupereze. Ce ma mira este faptul ca acest cuplul a venit in Anglia din SUA, unde era recesiune! Curios , dar asa o fi fost !

 15. Rodica Granpier says:

  O tema interesanta,un film plin de adrenalina!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …