LIFESTYLE

Doctor Jekyll și Mr. Hyde – o bijuterie a filmului clasic

Comments (10)
 1. Tolea nicoleta says:

  destulă tensiune și mister, ca să poată trezi curiozitatea cititorilor de toate vârstele.super interesant

 2. suzana suzy says:

  Personalitatea malefică vine înapoi la laborator și descoperă că antidotul s-a terminat și va fi pentru totdeauna Mr. Hyde. Un polițist sparge ușa laboratorului lui Jekyll și descoperă că savantul a murit după ce s-a otrăvit. Interesant !

 3. Camelia Croitor says:

  Intotdeauna mi-au placut filmele cu mistere tenebroase…

 4. Goleanu Anisoara says:

  Un film psihologic,cu personaje malefice care dau fiori ,dar care il fac interesant pentru publicul amator de senzatii tari.

 5. Agache Lucica says:

  Metamorfoza inlesnita de ingerarea unei portiuni secrete.Nu intamplator numele personalitatii negative inseamna ascuns-Hyde-.Are ca tema transformarea bunului doctor Jekyl in varianta sa cea mai rea domnul Hyde.Este o piesa de referinta despre existenta unei duble personalitati in fiinta sa umana.Este o bijuterie a genului,un moment in care cinematografia inseamna mai ales efecte speciale si tehnologie.

 6. Aghinitei Maria says:

  Nu apreciez acest gen de filme, fiindca imi sugereaza ca fiinta umana poate fi duplicitara (si nu de putine ori au fost cazuri reale). Apreciez faptul ca a fost scrisa in epoca Victoriana, cand subiectul era tabuu, dar, cu regret, nu voi viziona filmul! 🙁

 7. Goleanu Anisoara says:

  Mister Jekyll este un personaj celebru. In 1 931 cand a fost creat filmul S.F. a fost o curiozitate pentru cinefili.Poate, in acea vreme , poate chiar se credea ca , inghitind o potiune magica, omul se va transforma in opusul sau, ca imagine si ca personalitate.In realitate, orice om are calitati negavi si pozitive, nu suntem perfecti si, scriitorul Srevenson, cel care a scris cartea care sta la baza filmului,a pornit tocmai de la aceasta idee.Exagerata,ideea a facut din Mister Jekyll prototipul dedublarii de sine.

 8. Lupu Nicoleta says:

  un film palpitant

 9. Agache Lucica says:

  Este o bijuterie a filmului clasic.Este o piesa de referinta despre existenta unei duble personalitati in fiinta umana.Filmul este realizat in anul 1913 de catre Rouben Mamoulian.,fiind uimitor din punct de vedere tehnic si regizoral.Are destula tensiune si mister ,personaje malefice care dau fiori,dar care-l fac mai interesant pentru publicul amator de senzatii tari.

 10. Aghinitei Maria says:

  Un film care, sincer, ma infioara ! Nu pot sa vad astfel de filme, desi actiune este incitanta si merita sa vizionez asa un film. Dubla personalitate, personajele malefice si deznodamantul tragic este greu de suportat pt. o fiinta sensibila! 🙁

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …