SĂNĂTATE

Spirulina protejează organismul în anotimpul rece

Comments (20)
 1. Camelia Croitor says:

  un articol minunat si util.. Multumesc

 2. Tolea nicoleta says:

  Spirulina are o valoare nutritiva foarte ridicata, ceea ce ii permite sa previna numeroase deficiente alimentare.

 3. suzana suzy says:

  Spirulina inhiba procesele inflamatorii, tinand la distanta cancerul, alergiile si ameliorand simptomele provocate de raceala.

 4. suzana suzy says:

  La Hofigal gasim spirulina cu extract catina care este un supliment alimentar ecologic care intervine in reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice si imunologice ale organismului .

 5. Tolea nicoleta says:

  Tonifianta, remineralizanta si plina de vitamine, spirulina este suplimentul alimentar ideal pentru sportivi.

 6. Gaman Marcel says:

  Intr-adevăr,vitamină din plin!

 7. Agache Lucica says:

  Spirulina protejeaza organismul in anotimpul rece.Contine toti aminoacizii pentru a avea o sanatate de fier-280 de substante folositoare.Contine mai multe proteine decat carnea de vita,pui si soia. Reduce colesterolul si stimuleaza absorbtia mineralelor in organism.
  La Hofigal gasim spirulina cu extract de catina un supliment alimentar ecologic care duce la reglarea functiilor metabolice si imunologice ale organismului.

 8. Lupu Nicoleta says:

  Spirulina protejează sistemul imunitar

 9. Aghinitei Maria says:

  Spirulina este un supliment minune, care ne ajuta in cresterea imunitatii organismului, > eu am luat spirulina de la Hofigal si efectele s-au vazut ! <3

 10. Agache Lucica says:

  Spirulina protejeaza organismul in anotimpul rece.Inflamatiile,bolile cronice sunt combatute de aceasta planta pentru ca reuseste sa restabileasca PH-ul organismului in timp ce antioxidantii sai detoxifiaza ficatul si rinichii.Previne afectiunile ochilor,neutralizeaza acidul gastric si este indicata si in ipertensiune.

 11. roman ovidia says:

  Spirulina este utilizată cu succes ca adjuvant şi în următoarele cazuri:
  – astm
  – anemie
  – arsuri
  – boli oftalmologice degenerative (glaucom, cataractă, retinopatii)
  – ciroză hepatică
  – convalescenţă,
  – slăbirea organismului
  – diabet
  – disfuncţii sexuale

  – efort intelectual
  – gastrită
  – hepatite acute şi/sau cronice
  – încetinirea procesului de îmbătrânire
  – operații chirurgicale
  – rinită alergică
  – viroză gripală

 12. Aghinitei Maria says:

  Spirulina , un supliment care ne creste imunitatea.scade colesterolul, ajuta in diverse boli, chiar si in cazul cancerului. Am luat spirulina ,capsule verzi de la Hofigal, caci imunitatea mea era scazuta si anul acesta nu am mai zacut de gripa ca in alti ani.

 13. Lupu Nicoleta says:

  Ne ajuta in cresterea imunitatii organismului de aceea e bine sa o luam

 14. kamy kamytza says:

  Spirulina este o microalgă de culoare verde-albăstrie, una dintre cele mai vechi forme de viaţă de pe Pământ, care a ajutat la producerea oxigenului.

 15. Agache Lucica says:

  Spirulina combate o paleta mare de boli,cum ar fi cele cardiovasculare,diabet,artrita,osteoporoza,depresie,viroza gripala,rinita alergica,incetineste procesul de imbatranire.La Hofigal gasim diferite produse – –
  -Spirulina comprimate,
  -Spirulina cu extract total de catina,
  -Crema antirid,
  -Complex antioxidant
  Protein Forta

 16. Aghinitei Maria says:

  Spirulina este un supliment care ne creste imunitatea.scade colesterolul, ajuta in diverse boli, cum ar fi cele :cardiovasculare,diabet,artrita,osteoporoza,depresie,viroza gripala,rinita alergica,incetineste procesul de imbatranire, chiar si in cazul cancerului. Am luat spirulina ,capsule verzi de la Hofigal, caci imunitatea mea era scazuta si anul acesta nu am mai zacut de gripa, ca in alti ani.

 17. Rodica Granpier says:

  Spirulina este o microalgă de culoare verde-albăstrie, una dintre cele mai vechi forme de viaţă de pe Pământ, care a ajutat la producerea oxigenului timp de milioane de ani, astfel încât alte forme de viaţă să poată apărea.

 18. Aghinitei Maria says:

  280 de substante folositoare intra in compozitia suplimentului Spirulina, avand la baza o alga verde o microalga printre cele mai vechi forme de viata de pe pamant. Spirulina este un supliment care ne creste imunitatea.scade colesterolul, ajuta in diverse boli, cum ar fi cele :cardiovasculare,diabet,artrita,osteoporoza,depresie,viroza gripala,rinita alergica,incetineste procesul de imbatranire, chiar si in cazul cancerului. Am luat spirulina ,capsule verzi de la Hofigal, caci imunitatea mea era scazuta si anul acesta nu am mai zacut de gripa, ca in alti ani.

 19. Rodica Granpier says:

  Scade riscul contractării unor virusuri, oferă protecţie împotriva cancerului de colon, reduce nivelul colesterolului rău (LDL), conţine de cinci ori mai mult betacaroten decât morcovii, are mai mult de 50% proteine pure şi poate să echivaleze o masă completă!

 20. Bianca says:

  Spirulina este bogată în acizi grași, astfel combate bolile cardiovasculare, reducând riscul de artrită, de osteoporoză, de diabet și de depresie.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …