Inteligența materiei – Constantin Dulcan

Banner Film Experience

inteligenta materieiÎn România exista o minte strălucită care a știut cum să spună că Dumnezeu există. Este mintea lui Constantin Dulcan. În fața unui spirit ca al său, să oprim puțin caruselul zilei pentru a-i asculta argumentele.

Astăzi îți propun o carte de premiul Nobel– Inteligența Materiei, un best-seller al anilor 80.

Dulcan demonstrează că devenim ceea ce gandim și că înnoirea celulelor noastre nervoase este favorizată de o gândire constructivă, dar inhibată de agresivitate. El demonstreaza cum furia, depresia, gândurile negative la nivel de chimie a sângelui genereaza un viraj spre aciditate – care înseamnă îmbătrânire, boală, degenerescenţă. O stare senină și echilibrată conduce corpul la un ph alcalin, care se traduce prin longevitate şi vitalitate.

Dulcan este medic neurolog şi psihiatru, doctor în ştiinţe medicale cunoscător al filosofiei ştiinţei și un cercetător în domeniul conştiinţei.

Este un român deștept ale cărui cărți vor aduce altor români deștepti, așa cum ești și tu, răspunsuri la întrebări care frământă  dintotdeauna.

Citește „Inteligența Materiei”, o carte care survolează toate sursele de informaţie accesibile, de la ştiinţă la religie, de la experimentul de laborator la experienţa de medic neurolog.Vei vedea una dintre cele mai strălucite demonstrații a faptului că în spatele tuturor lucrurilor, se află Dumnezeu!

Ești pregătit pentru Marele Adevar?

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Barbalata Mirela says:

    Nu stiam de aceasta carte. Sper sa o citesc in curand.

  2. Goleanu Anisoara says:

    Voi cauta cartea pentru a o citi.Ma intereseaza subiectul .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × two =