Lansare de carte Ștefan Manea – Știința și miracolul medicinei naturale

Banner Film Experience

O nouă carte despre Ștefan Manea, fondatorul HOFIGAL – cea mai mare companie românească de pe piața de sănătate a produselor alternative – este lansată către cititorii preocupați de valoarea plantelor medicinale pentru sănătate.

Profesor universitar doctor Ion Marin, autorul cărții, vorbește despre experiența de a fi fost interlocutorul omului căruia i s-a decernat premiul pentru cele mai multe brevete de invenție:

’’Ștefan Manea este un om cum rar întâlnești, un savant în cel mai autentic sens al termenului. Neodihna lui creatoare l-a făcut să obțină rezultate de excepție în domeniul medicinei naturale, fiind recunoscut și apreciat în cele mai avizate foruri europene și internaționale, ca si de mulțimea oamenilor ce beneficiază de efectele miraculoase ale produselor sale fabricate din plante, pe baza celor mai înalte tehnologii.

Răspunsurile pe care Ștefan Manea mi le-a oferit în această carte m-au făcut să înțeleg de ce produsele sale, ce numai din cauze convenționale nu se numesc medicamente, se adresează unui număr atât de mare de suferințe, cu uimitoare rezultate, acolo unde nu o dată medicina clasică așteaptă răspunsuri.’’

Cartea ’’Știința și miracolul medicinei naturale – Convorbiri cu Ștefan Manea’’ poate fi găsită la toate farmaciile HOFIGAL din România. Pentru comanda cărții online click aici.

Articol scris de Adriana Caranfil / sursa foto. daciccool.ro


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + 7 =